Reklama

Reklama

Enterprise objeví raketoplán Federace s dokonalým dvojníkem Picarda. (SkyShowtime)

Recenze (9)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryker předvede své kuchařské schopnosti, které ocení hlavně Worf (což je možná důsledek Rykerovy nedávné stáže na klingonské lodi). Příběh s časovou smyčkou nezaujal, chyběl nějaký zajímavý nápad nebo humor, který by pomohl odsunout do pozadí nelogičnosti, které jsou s takovýmto typem zápletky vždy spjaté. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabý 3*... klasický SF námět bez jakéhokoliv osvěžení nebo vlastní invence nebo aspoň pojetí. Zajímavý potenciál je uměle zabitý (asi bylo jeho zpracování na scénáristu moc náročný), jsou tam přidané naprosto zbytečné prvky (vír s vlastním vědomím), půlka věcí zůstane nevysvětlených a všechno včetně klíčových rozhodnutí působí dost náhodně a neodůvodněně. Popravdě když nad tim tak přemejšlim zpětně, tak to je skoro spíš na 2, ale zase aspoň něco z tématu tam je ukázané (nebo aspoň zmíněné) dobře. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Časočtverec (zdravím Odyseu 5:) je ten díl, který jsem si oblíbil takřka ihned. I když to dosud na plný počet nedosáhlo. Těžko říci, čím to je, ale ta úžasná dr. za to tentokrát nemůže. Takové to classické SFíčko alá TNG.;-) ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda "Čtverec času" z Star Trek: TGN (Nová generace) přináší zajímavý mix napětí a sci-fi hádanky. Setkání s dvojníkem kapitána Picarda a záhadným časovým smyčkou vytváří poutavý příběh, který nenechá diváka odevzdat až do poslední chvíle. Herectví Patricka Stewarta v roli Picarda vyniká, přičemž epizoda skvěle zkoumá jeho rozhodovací procesy a etiku v těžkých situacích. I když může být trochu komplikovaná, nabízí poutavý pohled na vliv časových paradoxů na posádku hvězdné lodi Enterprise. Celkově je "Čtverec času" zábavným a chytlavým příspěvkem k ST TNG. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda 2. série a jedna z najlepších v doterajšom priebehu seriálu. Stretnutie s vlastnou budúcnosťou, hoc len pár hodinovou, frustrácia kapitána a do toho mysteriózna zápletka, ktorá výborne ťahá príbeh. Možno záver je zbytočne rýchlo vyriešený, ale inak vynikajúce. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama