Reklama

Reklama

Znovu se objeví Rikerův dávno ztracený otec; Worfa trápí jeden rituál. (SkyShowtime)

Recenze (7)

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda, že se díl nesoustředil pouze na Worfa, protože Rykerovská linka mi přišla hodně otravná, navíc vyvrcholila téměř komediálním soubojem připomínajícím nějakou japonskou reality-show. Taktéž je trochu škoda, že součástí klingonského rituálu nebylo sežrání nejotravnějšího člena posádky.... ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dát odpad by byla nefér reflexe osobního nechutenství k podobným zápletkám, ale pocitově by to asi odpovídalo. Díl o ... ničem, kde si Riker vyřikává dřív nijak nepředeslané rodiné drama tim nejtrapnějšim způsobem podle té nejohranější šablony s tim nejvíc předvídatelnym a nejtrapnějšim možnym rozuzlenim - zatimco bokem je nějaká Worfova side story s nějakym primitivně vykreslenym Klingonskym rituálem skutečný dospělosti. ADD: plus to "bojový umění" - ehm, lol. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další epický přešlap. Aspoň že ten srandovní sport Anbo-jyutsu se ftypně objevil v LD. Linka otec/syn je prostě strašlivá i díky přítomnosti nesympatického M.Ryana v roli Rikera sr., který docela obstojně hrál hajzla v Halloween 6. Zde bych mu ovšem rozbil obličej ihned po 1. setkání. Nebo ho rovnou zabil. To je taky možnost. A nebo na něj poslal Marinerovou. Ta by mu ukázala. Linka s Worfem to zachraňuje od skoroodpadu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda bez priameho, dokonca aj nepriameho ohrozenia. Viac sentimentálna, kde dochádza hlavne k vzťahovým problémom. Linka s Worfom bola ešte slabšia, ako keby len na vyplnenie času. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama