Reklama

Reklama

Posádku překvapí příchod jejich zlomyslné nemesis Q. (SkyShowtime)

Recenze (8)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som celkom prekvapený tunajším vysokým hodnotením. Pretože Q je už viacmenej obohraná platňa. Epizóda vsádza viac na humor a ten sa mu celkom darí, hlavne keď je na účet Kjú-a. Chýbala mi však silnejšia dramatická linka a aj to zakončenie v podobe návratu schopností bolo až príliš jednoduché a vágne. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže TNG se obecně nesnaží být tolik vtipná jako ostatní série, tenhle díl je vzácnou vyjímkou. Místy jsem se opravdu řezal smíchy, zejména na konci (druhý Q a doutníky) a při rozmluvě s Worfem. Jasných 100%, nejvtipnější epizoda TNG. Please don't tell me the story of the boy who cried Worf ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z ikonických dílů - a výjimečně dokonce i dobrý. Bohužel, první dobrý a aspoň trochu smysluplný díl s Q vůbec, což ho podtrhává - neznat tu postavu už z předtím z obecných star trek "legend" a letmo z DS9, tak k ní na základě předchozích dílů vlastně vůbec nemám vztah. Jinak díl celkově... naštěstí je humorný, protože sice má i nějakou dramatickou pointu, ale rozhodně nemá dramatickou hloubku a to řešení je takové... Q ex machina. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl moje matka zbožňuje. Hl. ten konec. Ostatně, jako všechny s Q. Já sice z té postavy nikdy tak nešílel jako ona či jiní, ale stejně bych nedokázal dáti něčemu s Q méně jak 4. A tak to je.;-) ,,No, možná že něco lidského v tom Q, přece jen bude.  ,,Na to bych nespoléhal´´. :))) Porovnávati Picarda a Q v nejnovějším ST opusu dosti dobře nelze. To je prostě o 100% někde jinde. Jen dosud nevím, kde. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It was a mistake. I never should have picked human. I knew it the moment I said it. To think of a future in this shell... forced to cover myself with a fabric because of some outdated human morality, to say nothing of being too hot or too cold. Growing feeble with age, losing my hair, catching a disease, being ticklish, sneezing, having an itch, a pimple, bad breath... Having to bathe!" ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama