Reklama

Reklama

Pátrání po špiónovi na palubě Enterprise se mění v hon na čarodějnice. (SkyShowtime)

Recenze (10)

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóza bez akcie či napätia, dokonca aj bez typickej hard sci-fi témy, napriek tomu má čo ponúknuť hlavne svojou silnou témou a nadčasovým posolstvom. Piccardovi výborne sekunduje už postaršia kedysi veľmi známa Jean Simmonsová. Len by ma zaujímalo, ako by to dopadlo, ak by pri "vypočúvaní Piccarda" nebol ten admirálny výpomocník z flotily. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Silné 4* s nákrokem na 5 - ale nedosahuje to. Celá pointa mohla být silnější, kdyby tam některé přechody byly udělané plynulejší a méně jednoznačné, od zjišťování důkezů po postoje postav, a kdyby tam protistraně byla přiřknuta část pointy (čímž by pak i závěr vyzněl silněji - ideály na úkor pragmatismu). Nicméně i tak to je pořád udělané velmi dobře a téma i poselství jsou bohužel velmi nadčasové. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl, kde se necestuje ani nic nezkoumá (svým způsobem). Místo toho jsme upřeni jen na Enterprise a několik členů její posádky jak vyšetřují a vyšetřují a vyšetřují a obviňují. Normálně by to nic zajímavého nebylo, ale úctyhodné zpracování tohoto tématu na takovém případu bylo perfektní a bavilo mě. Herecké výkony jsou skvělé, chemie je dobrá, už zažitá většinou. Dokonce tu máme opět připomenutí nařknutí Worfova otce na spolupráci s Romulany a další věci. Je hezké vidět jak se to s postavami nese dál a že na to hned druhý díl nezapomenou. Tenhle díl nám dává možnost se zamyslet a taky docela solidní zapojení mozku, speciálně na konci. Jak říkám, normálně mě díly jen na lodi ne extra baví, ale tohle bylo fakt dobrý. "Svoboda jednoho končí tam, kde začíná svoboda dalšího." Tyto slova to velmi dobře vystihují. Na závěr doplním, že kdyby se Picardovi chtělo, tak by dokázal obhájit každej jeden přestupek, který udělal. Zejména na tom případu, který žalující předhodil. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama