Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 17 (2017) (série)


Smrtící iluze (S17E06)

(epizoda)
  • Česko Bouřlivý let (více)

Obsahy(1)

2. července 1994. Let USAir 1016 z Columbie v Jižní Karolině se blížil k Charlotte v Severní Karolíně. Posádka před sebou spatřila dešťovou oblačnost, kterou vzápětí potvrdil i radar. Řídící provozu slíbil, že je navede mimo ni. Přesto letadlo náhle pohltil hustý liják znemožňující výhled z kokpitu. Krátce před dosednutím se posádka rozhodla přistání přerušit a provést průlet. V tu chvíli začalo letadlo prudce ztrácet výšku. Zvýšení tahu nepomohlo. Letoun narazil do země a rozlomil se. Oba piloti a kabinový personál přežili, zahynulo však 37 z 52 cestujících... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LOL taková blbost a zabila 32 lidí... jj jak již několikrát ukázáno a nadále bude platit, že po každé havárii bude vylepšené letiště, letadla i piloti... holt vždy se dělá "až se ucho utrhne" protože předtím je to buď drahé či to nikoho nenapadne ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mikroburst je zrádná mrcha a má na svědomí hromadu životů v rámci ošklivých leteckých nehod. Konečně už snad dnes jsou téměř všude Dopplerovy radary, které pomáhají těmto nehodám předcházet. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama