Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Série 17 (2017) (série)


Tragický omyl (S17E07)

(epizoda)
  • Česko Zachyceno na kameru (více)

Obsahy(1)

4. února 2015. Nad hustě osídleným sedmimilionovým městem stoupal let TransAsia 235. Po vzletu z tchajpejského letiště Sung-šan měl před sebou hodinovou cestu na tchajwanský ostrov Ťin-men. O chvíli později upozornil piloty výstražný signál na výpadek jednoho z motorů. Letoun byl kilometr a půl od ranveje a kapitán požádal o návrat na letiště. Než však stačil stroj otočit, zazněla výstraha před ztrátou vztlaku a letadlo přešlo do pádu. Krátce poté, co posádka vyslala nouzový signál, narazil letoun do autostrády a dopadl do řeky Ťi-lung. Během několika minut dorazili k potápějícímu se trupu záchranáři a začali z něj vyprošťovat přeživší. Všichni tři piloti zemřeli. Z 58 lidí na palubě se zachránilo 14... (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lol vysadil jim motor číslo 2 a kapitán vypnul i motor číslo 1... :( JJ chybu udělá každý: "sakra, vypnul jsem špatný motor..." chudák, holt někdy se nevede... Ano bez motorů se létat nedá a to video z pádu do řeky bylo opravdu husté... ()

Reklama

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Keď lietadlo preletelo nízko nad vyvýšeným viaduktom, jeho ľavý koniec krídla narazil do prednej časti taxíka Volkswagen Caddy. Našťastie, dve osoby v taxíku utrpeli iba ľahké zranenia. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama