Reklama

Reklama

Mladí jezdci

(seriál)
  • USA The Young Riders
USA, (1989–1992), 54 h 17 min (Minutáž: 47–94 min)

Tvůrci:

Ed Spielman

Hudba:

John Debney

Hrají:

Stephen Baldwin, Josh Brolin, Ty Miller, Gregg Rainwater, Yvonne Suhor, Anthony Zerbe, Travis Fine, Don Franklin, Clare Wren, Don Collier, Christopher Pettiet (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(67)

Westernový seriál o partě jezdců z divokého Západu. V pilotní epizodě se nám představí šest jezdců Pony Express, jejich šéf, jejich matka a místní maršál. Kid získá svého věrného koně Katy a stane se prvním, kdo odhalí velké tajemství (Česká televize)

Recenze (9)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Za mých hodně mladých let nejlepší seriál. Díl po dílu jsem na to čučel s bráchou u babičky. Westerny tehdy byly hodně moderní. Můj favorit býval Cody (S. Baldwin). Dnes (2010) bych se na to možná díval jinak, ale tehdy to pro mě bylo něco víc. Škoda že není možný to teď někde sehnat... ()

ArnoldJ 

všechny recenze uživatele

Mladí poštovní doručovatelé ve službách pony expressu a jejich příběhy v sedle. Hltal jsem každý díl. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Fakt netuším, proč jsem si na tento kousek najednou z ničehož nic vzpomněl právě dneska (a nebudu podrobně popisovat, co jsem v tu chvíli zrovna dělal). Seriál, vedle kterého je i Doktorka Quinnová drsným realistickým náhledem do života na divokém západě, a i kdybych neměl vůbec žádné požadavky v tomto směru, zbude stále jen naivní, otravný telenovelový příběh pro týnejdžry počátku devadesátých let. Vím, o čem mluvím, vlastně jsem byl přesně cílová skupina a u mojí sestry to dokonale zabralo, ta to milovala. ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tento fajn seriál z divokého západu, který jsem sledoval jako náctiketý, už neuvidím. A hle, světe div se, čt3 ho začla opakovat v původním znění brněnského studia. Slyšíte hlasy Jakea a tlusťocha, dabéry z Dallasu. Super dobridružné díly, faukačku, elektrické kytary. Navíc plno tenkrát neznámých mladých kluků z kterých se vyklubal třeba Josh Brolin. Díly neztratily nic na svém kouzlu. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama