Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oslavu narozenin Kes naruší objev podivného vesmírného úkazu. A to je jen začátek. Spojení z holopaluby na můstek zní zpomaleně, posádka je uvězněná v kruhu a Počítač neodpovídá na příkazy. Za vše může vliv prstence zakřivení, který narušuje systémy lodi. Posádka musí jednat... (Varan)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ARGH! Tohle byl SKORO tak dobrej, možná i 5* díl. Bohužel, série zbytečnejch blbostí to fakt sráží: a) tam chybí předeslání hrozby, která by dala váhu akcím (a ne-akcím) - srov. TNG s05e11. b) fuck Neelix a jeho žárlivost, místo toho tam mělo bejt víc pnutí mezi Chekotayem a Tuvokem. c) B'Ellaniny technobláboly tu akci s warp-core totálně rozbily, to co tam žvaní nedává žádnej smysl k tomu co se tam děje - i technobláboly se musej umět psát dobře. d) prorocky vykřikující Janeway byla absurdní a zbytečná. Zároveň škoda, že tam bylo budgetový omezení, kdyby si mohli dovolit dělat tam ty křivící efekty napříč dílem, tak by to mělo fakt super atmosféru - místo toho to víc než jako křivení působilo jako kdyby někdo přeskládával Voyager jak kostky lega. Ale chápu, že od seriálu nejde čekat filmovej A budget. Hrozná škoda všech těch zbytečností, velmi silný 3*. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhy v nichž selhává empirie moc rád nemám, ale tenhle byl zpracováný tak dobře, že mu to rád odpustím. Navigace v tekutém bludišti a scéna odevzdání se jsou výborné. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama