Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay s výsadkem nalezne při průzkumu planety povědomé symboly, a tak se následně s Neelixem, B'Ellanou a Tuvokem na planetu vrátí. Jakmile začnou prohledávat džungli, napadne Neelixe dravý pták. Poté výsadek zasáhne bouře. B'Ellana a Tuvok se stihnou transportovat na loď. Na Chakotaye spadne během bouře strom. (Varan)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 2. Posedlost Američanů Indiány nikdy úplně nepochopím. Jejich kultura nemá co nabídnout. Neměli žádnou literaturu, žádné úspěchy, žádné vynálezy jimiž by obohatili lidstvo - pokud nepočítám rakovinu plic z kouření. Ani tahle epizoda mě nedonutí, abych k nim jakkoliv vzhlížel. Doktorova simulovaná dvacetidevíti hodinová chřipka měla ovšem hodně do sebe. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oslava zaostalosti a US indiánskýho komplexu - plus náboženskej shit ve Star treku, byť indiánskej. Voyager co lítá ve vakuu vesmíru okolo hvězd nezvládne utáhnout trochu sníženej tlak v bouřce, sure. Emzáci co nechtěj bejt otravovaný neuměj dát ani cedulku "nerušit" na orbitu, natož komunikovat, ale sou hned trigger happy. B-story ok, škoda že Doktor prožívá jak člověk a ne nějakym nápaditějšim způsobem. Btw. 70k světelných let daleko? Tzn. Voyager dal za cca rok 5k světelnejch let? To je na Zemi za dalších 12, žádná trága. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama