Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na cestě vesmírem Voyager narazí na planetu z kolonie Kohl. Podle Neelixe bylo místo bývalým obchodním uzlem. Kvůli magnetickým bouřím a radiaci se na povrch planety dlouho nikdo nepodíval. Tak proč odtamtud přichází nouzový signál? Voyageru se podaří transportovat 5 hibernačních komor. Bohužel přežili jen 3 z nich. Aby se k přeživším dostali, přenesli vědomí přeživších do holoprogramu. Do stejného holoprogramu se vydali i Harry a B'Ellana. Jsou až překvapení, když najdou místo plné barev a klaunů... (Varan)

(více)

Recenze (8)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WTF? Krypto-holodeck epizoda a dobrej bizár, ale vlastně překvapivě dobrá epizoda. Ty low-budget TOS kulisy tomu paradoxně dost seděly (a fungovaly asi líp než cokoliv, co by nebyla filmová A budgetovka). Bohužel, řešení bylo až moc předvídatelný a bylo tam trochu moc vaty na úkor nějaké větší studie strachu s nějakou starfleet verzí "litanie", na druhou stranu záporák to herecky suprově táhne, přičemž balancuje přesně na hraně vhodné míry otravnosti. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sailor Moon 4.s. meets ST Voyager. Nejbizarnejší epizoda ve Voyageru, určitě. Ale pro mě absolutně nejlepší. A těch závěrečných 5min. to je majstrštyk!!! To nemá žádný díl, žádného Treku. Hudba 100% Za ost bych vraždil. Pokud by to bylo možné, měl bych ho již dávno v TOPce. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z nejoriginálnějších epizod nejen Voyageru, ale rovnou celého universa. V dětství byla téměř hororová - především díky excelentnímu výkonu Michaela McKeana, v dospělosti už část svého kouzla ztratila. Námětem se blíží proslavené a extrémně drsné povídce Harlana Ellisona I Have No Mouth & I Must Scream. Ovšem takhle komplexní a bezútěšná pochopitelně není. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama