Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager hostí skupinu telepatů Enaranů. To nejvíce ovlivní B'Ellanu. Začne mít až moc živé sny o tom, že je nějaká žena, která je zamilovaná do Enarana. Každou další noc se dozví další část příběhu. Všechno nabere na obrátkách poté, co B'Ellana zkolabuje. (Varan)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle téma - a půlka dílu je telenovela? Ta telepatie tam neni kromě nejzákladnější zápletky nijak využitá, její téma není nijak prozkoumané, nemá to žádné sdělení nebo přesah - naprosto promarněný a zahozený. Tíhnu k tomu dát tomu 1*, ale za ten námět co sem sám ještě nikde nepotkal jednu přihodim, i když mám dojem, že to je skoro z milosti. Ale jinak viz noriaki - se zpracovánim podobných témat v TNG (...a částečně DS9) se tohle naprosto nedá srovnat. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další z námětů z nichž by scenáristé TNG udělali průlumovou epizodu, a scenáristé VOY ho přetavili do tuctového dílu. Pokud chcete vidět názornou ukázku slabin seriálu, tady je možnost. ()

Reklama

RedDuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna z vážnějších epizod, vzpomínky na holocaust. Jen mám takový pochybnosti, zda by telepatická společnost dokázala takhle efektivně skutečnost a vzpomínky potlačit. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama