Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager se střetne s lodí kapitána Braxtona z 29. století. Braxton řekne, že v jeho době Voyager způsobil něco strašného, a tak se vrátil do minulosti, aby katastrofě zabránil. Při boji obě lodi vtáhne gravitační vír. Octnou se v roce 1996 na Zemi. Pokusí se zapadnout mezi tehdejší lidi a najít Braxtona. Když ho najdou, Braxton jim řekne, že mu ukradli loď. Někdo ji hodlá použít... (Varan)

(více)

Recenze (5)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý správný star trekovský seriál musí mít díl o cestování časem. Pravidelně se cestuje do historie Země a pravidelně do doby natáčení seriálu. Tenhle dvojdíl varioval zápletku ze čtvrtého filmu The Voyage Home, takže je vidět, že je o značný kus horší. Ne tak vtipný, ne tak přirozeně plynoucí. Je to seriál, takže mu to rád odpustím, ale Voyager později dokázal, že se filmům z tohoto univerza rovnat může. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ta roztomilá doba, kdy se 4000 GB zdálo víc, než disk dražšího laptopu :D Nicméně, celý to bylo takový... laxní, až nuceně samoúčelný a vlastně takový vcelku nudný - žádná větší pointa, žádný větší drama, nic extra vtipnýho. Myslel sem že to bude tak na 3*, ale na konci mě to ztratilo - lodě z 29. století bez zabezpečení, snadno zreplikovatelnej tech 29. století týpkem z 20. století, Voyager co potřebuje na stažení pár dat dlouhý minuty - nějak toho zaskřípalo příliš naráz - a ve druhý části nemá v podstatě nic žádnej payoff. (Plus ten trope "celej pokrok byl jen tech z budoucnosti" mi přijde takovej meh a dost přezíravej k lidem, co ten pokrok tvořili a seriál jako star trek by je měl naopak oslavovat a dávat jim tribut) ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo výborný! Takové dvoudíly mám rád a je jedno, že to není úplně originální. Akorát mě tam dneska už fakt štvalo, jak lehce si s nimi poradil. A na Voyageru tradičně nic nefunguje! To nemohli zaparkovat na odvrácené straně měsíce, opravit co se dá a potom se pustit do díla?? ()

Reklama

Reklama