Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chakotay a praporčík Kaplanová zachytí vysílání ztroskotané borgské lodě. Jakmile se dostanou na povrch planety, začnou po nich střílet. Souboj přežije jen Chakotay. Setká se s lidskou ženou Riley. Ta mu řekne, co se zde stalo. Chakotayovi to nedá a najde osadu plnou borgů. (Varan)

Recenze (6)

Martinius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zaujimava premisa dokaslana kokotinami typu "v deaktivovanej kocke borgov caka vysadok voyageru okrem umelej gravitacie, adekvatnej teploty a kyslikovej atmosfery aj cerveny koberec a svedske stoly s vyprazanymi reznami a majonezovym salatom". je smutne sledovat, ako sa prisne vedecky tvariaci voyager az nepohodlne casto vyfauluje uplnym zlyhanim v trivialnostiach. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odvážně se vydáváme tam, kde už před námi byli úplně všichni, díl 5. Vypadá to že kam se Voyager vrtne, zakopne o kousek Alfa kvadrantu. Námět je ovšem hodně fajn. Zdá se, že Borg je děsivý i když je "hodný". ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Balancuje to na 3/4*. Prohlubuje to Borgy víc, než dřív, ale zároveň to vlastně neříká nic moc nového, nijak se to nevypořádává s problémem logiky Borgů (pokud sjednocením všichni tak trpí, proč ho nezmění), i když k tomu má fakt příležitost a je to dost předvídatelný. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, taky mě úplně praštilo do očí, když se na nefunkční, asi zničenou krychli, transportovali jen tak (ostatně tento problém je v celém ST velice častý) a logika tady má na mnoha místech dovolenou, ale je to setkání s Borgem ve VOY, takže budu mírný... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama