Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Voyager zachytí nouzový signál od holoprogramu Dejarena. Podle něj se na jeho lodi stala strašná věc a potřebuje pomoc. B'Ellana a Doctor se tam transportují. S pomocí Dejarena chtějí zjistit, co se tam stalo. Ovšem Dejaren se chová velmi divně. Jakoby o tom něco věděl... Harry mezitím na Voyageru pomáhá Sedmé na nové Astrometrické laboratoři. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look at you! Grinding up bits of plants and animals with your teeth. Secreting saliva to force it down your esophagus into a pit of digestive acids. You can't even stand to think about it yourself! What a repulsive creature you are, constantly shedding your skin and hair, leaving your oily sweat on everything you touch! You think that you are the height of intellect in the universe, but you are no better than any filthy animal!" ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démonický Leland Orser válí ve stejném roce, kdy se mu pomstil Whedon s Alienem 4. Ovšem Kim moc nepotěšil. Já bych rozhodně na jasnou nabídku 7dmé, nestáhl ocas mezi nohy. Doslova;-) ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hnus, je to co cítím ke Kimovi. Nevím, zda mam body strhnout nebo přidat za kopírování RD, fakt jsem tam viděl jasného Krytona skříženého s Rimmerem. Ještě že tu má Doktor zase pár citátů a s veteránem ST Lelandem Orserem tvoří zajímavou dvojci. Did you realize that we organics are a bunch of inferior, disgusting animals? ... Now that you mention it. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hologram potkává holograma. Sociopatický izomorf v podání Lalenda Orsera je jediným pozitivním prvkem v téhle epizodě. Dokonce ani jako další kostička v Doktorově evoluci neobstojí. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pointa A story je zbytečně profláklá hned na začátku a dál už jen čekáme na naprosto ničím nepřekvapující. Doktor opět nefunguje - buď Doktor není uvědomnělá AI a v tom případě jeho story nedává smysl, nebo je uvědomnělá AI a v tom případě nic okolo něj nedává smysl. B-story... Jeri Ryan má nejspíš víc... dobře, stejně charisma jako zbytek posádky dohromady a její 7/9 je nečekaně dobře psaná postava, takže i její letmý random scény vedou k chuti přidat hvězdičku... ale not good enough, pořád to je příliš "proklikávačka". ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama