Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Někdo nebo něco ovlivňuje vnímání reality posádky lodi. Všechny vize ale mají jedno společné – cizince, který vás sleduje. Chakotay se s ním ve snu pokusí promluvit. Dozví se, že cizinec už nadále nechce být viděn ve snech, ale i v reálném světě. Proto spolu s ostatními mimozemšťany obsadí Voyager... (Varan)

Recenze (4)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blízká příbuzná dřívější epizody Persistence of Vision, ale se zajímavějším protivníkem a tísnivější atmosférou. Chakotay využil moudrost svých indiánských předků, o což šlo tuším především. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"It reminds me of the Australian aborigines. They believed the dream world was no more or less real than the waking world. In fact, their creation mythology says their ancestors actually dreamed the universe into existence." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohlo to bejt i značně lepší - zejména kdyby to nebylo centrovaný na Chekotaye, mělo to trochu zajímavější děj z pohledu jednotlivých postav, nápaditější práci s prolínáním snů a protivníky co mají agendu co stojí za řeč. Váhám mezi 2 a 3*... ale mám podezření že za tejden si z toho dílu nejspíš nic nevybavim, takže 2. ()

Reklama

Reklama