Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po havárii raketoplánu balancuje B'Ellana mezi skutečností a fikcí. Vygraduje to tak moc, že se najednou objeví na klingonské Bárce mrtvých. Tam ji jeden klingon řekne, že je mrtvá. Co se stane teď, je už na ní... (Varan)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chtělo by to trochu tolerance, hoši. Klingoni mají zajímavé náboženství, které skýtá spoustu námětů na dobré příběhy. Tenhle se dá brát mysticky, nebo psychologicky. Já si s dovolením vyberu první variantu. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si říkal, že B'elannu po příchodu Sedmé hodně upozadili. Konečně zase mohla dostat šanci, to by ale scénář nesměl psát nějaký náboženský fanatik (už s tím začínali na konci DS9). Ateista Roddenberry se musel otáčet v hrobě. Musím se hodně přemáhat, abych dal aspoň tu jednu. ()

sirien odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z TĚCH dílů. Kde má postava WTF halušky (s volitelně přidaným nádechem náboženskýho bullshitu) a ve vizích prozkoumává svůj kulturní odkaz, aby se navzdory jeho debilitě obohatila jeho přijetím. Btw. repetetivnost B'Elanninejch dílů co jí nechávaj už šest sérií přešlapovat na místě a kolovrátkovat pořád totéž je už taky krajně otravná. ()

Reklama

Reklama