Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stalo se něco nemyslitelného – Kes se vrátila na Voyager. Místo konfet a vřelého přivítání si to hned nasměruje k warp jádru. Dotkne se ho a zmizí. Vrátí se do doby, než odlétla. Potřebuje něco důležitého udělat. Nečekala ale to, že se hrátky s časem podepíšou na Tuvokovi... (Varan)

Recenze (9)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo, senilita je svinstvo. Zamlží myšlenky a pokřiví chování. To že by se Kes takhle obrátila proti posádce mi ovšem normální nepřijde. Měl to být dárek pro diváky, ale je to scenáristický úlet. O schopnostech Tuvoka je lepší nepřemýšlet. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1) Chápu, že Jennifer Lien mohla být řádně nasraná, že jí ze Star Treku víceméně vyhodili, jako jedinou postavu v historii ST (když nepočítám "utlumení" Wlezlýho Crushera). Nakonec se i skutečné zbáznila. Ale představa, že by takhle byla nasraná Kes, která Voyager opustila dobrovolně a nechala by povraždit celou posádku je šílená. Hlavně když by svůj cíl se svými schopnostmi mohla vyřešit na 100 způsobů lépe. 2) Chápu, že má Tuvok vidiny budoucnosti, ale jak může mluvit s někým z budoucnosti a z otázek získávat informace? 3) Z časových paradoxů si opět udělali trhací kalendář. 4) To už je spíš jen k pousmání, zajímavé jak nikdo nepostřehl, jak najednou Kes přibrala 10 kg :-). Ale ona už ani Janeway není to co bývala v prvních třech sezonách. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakoby kdy někdo postrádal Kes a stál o její návratový cameo. Všechno v díle je nesmyslnej bullshit - počínaje samotnou anti-char zápletkou, přes to že Kes Voyager vůbec dohnala, WTF skok v čase, její všemocnou psioniku, Tuvokovo věštění, paradoxní (ne)logiku děje až po totálně debilní závěr. Jakože - dá se to sledovat a drží to pohromadě asi jako se dá přeběhnout podlaha co se v místě došlapu obratem propadne, takže to nějak necítim jako odpad, ale narovinu ten díl je fakt shit. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Kes jsem nijak neslavil, nebyla to nikdy moje oblíbenkyně. Byl by to i dobrý díl, kdyby jeho (její) základní motiv nebyl úplně nesmyslný. Taky je otázka, jak je dohnala? Scénárista si mohl dát víc záležet, takhle je to jen napůl... ()

Salsecnew 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda je dobrá, další díl ze Star Treku s nějakým časovým mystériem. Kes je z nějakého důvodu (jenž se vysvětlí až v předposlední části) zápornou postavou, která manipuluje s časem, jedině Tuvok je na tyto časové posuny citlivý, ostatní nic nezaznamenají. Epizoda mi přišla záživná a poutavá po celou dobu, vůbec žádná nuda, ani znechucení. Škoda, že se Kes nevrátila do týmu, v předposlední a poslední části je vysvětleno proč nemůže nebo proč nechce, myslím, že to dává smysl. ()

Reklama

Reklama