Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doctor, Sedmá a Harry jsou přepadeni Lokirriny, kteří nestrpí hologramy na svém území. Proto detektují v raketoplánu signál Doctora. Ještě než dorazí na raketoplán, Doctor se napojí na implantáty Sedmé. Tím taky převezme nad jejím tělem kontrolu. Mimozemšťané převezmou nad raketoplánem kontrolu a uvězní Harryho a Sedmou/Doctora. Tuvok mezitím prochází neurologickou rovnováhou. Snaží se to potlačit rituály, ale zatím beznadějně. Tom přichází s návrhem, který by mohl vyjít. Ale znáte Vulkánce... (Varan)

(více)

Recenze (6)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vážně míněné epizody scenáristům moc nejdou, ale v komediích excelují. Všechny bez výjimky patří k těm nadprůměrným. Doktor ovládající tělo Sedmé řádil jako neřízená střela. Ani se nedivím, že byla tak naštvaná. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda stojící na Jeri Ryan - ale která tak nějak funguje i stranou jejího hereckého projevu. Tak nějak. Ten humor tradičně nefunguje a padá do trapnosti (ne tak hrozněš jako jindy, ale dost na to aby vlastně nebyl vtipnej) a bohužel zabíjí potenciálně docela zajímavé (i když dneska už ohrané) téma AI vzpoury na pozadí, stejně jako etiky jednání ve vypůjčeném těle. Ale tak na Voyager pořád výrazně nadstandardní epizoda, bohužel. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Someday, this cytoplasmic matrix may fall into the primordial sea of a distant world, where it could ignite an evolutionary process. Eons from now, a creature not unlike you could emerge, look up at the stars and ask: "Who am I? How did I come to be?" It's the miracle of creation, Seven. Doesn't that excite you? ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama