Reklama

Reklama

Enterprise narazí na rasu zvanou Vissiané, kteří mají třetí pohlaví „spolurodiče“. (SkyShowtime)

Recenze (9)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže budeme opakovat - Trip fakt není sexborec, vázat vztahová témata k němu je nefunkční cringe. A to i v případě, že by nešlo o prvoplánovitou a od prvního momentu průhlednou zápletku a kdy by celej díl nebyl psanej krajně otravnym křečovitym způsobem co si řiká o odpad... až do finále, kde to najednou nabere ne nepředvídatelnou, ale vcelku nečekanou otočku, která to spolu s Kutsulasovim guest staringem vytáhne na hodně odřený 2*. Ale jako šlo to udělat fakt zásadně líp, tohle byl fakt zas shit díl. A btw. morální principy a jednání Archera a jeho posádky začíná bejt napříč dílama krutě nekonzistentní, což je u Star treku dost otravný. ()

Reklama

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tucker se tímhle dílem už definitivně zařadil mezi nejprotivnější postavy Star Treku. Hlas Andrease Katsulase je opravdu úžasný, dlouhé roky pilovaný poctivým kouřením, bohužel tu má jen menší roličku, jako před tím v TNG. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ryzí epizoda sloužící jako pádný argument pro názor, že Star Trek nikdy nebyl aktivistický seriál. TOSka k tomu měla občas sklony, ale už TNG se drží pevné linie, že zasahováním do věcí o nichž nic nevíme, nebo poučováním kultur jež nechápeme, může věci jenom zhoršit. Tolerance neznamená "dělat věci lepším". Tolerance znamená "strpět co je nám nepříjemné". ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama