Reklama

Reklama

Archer, T'Pol a T'Pau se pokoušejí přinést vulkanskému Vysokému velení historický artefakt. (SkyShowtime)

Recenze (4)

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrada, konspirace, vesmírné bitvy, mučící křeslo a luxusní historka o Nirakovi. Třetí díl je ještě našlapanější než dva předchozí. Závěrečný twist mě potěšil. ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako závěr trojdílu to funguje dobře, bohužel, opět to má k dokonalosti daleko. Vulkánská vláda je jedno velký WTF - premiér co si vojensky vyhlazuje opozici, na vlastní triko potají rozpoutává válku a vyhrožuje odporujícímu ministrovi zatčenim - solidní diktaturka. Ani ten vyjasňující úplnej závěr tohle nezlepšuje. A už tři díly nebyl nikdo zajatej a mučenej, to se prostě muselo napravit - sice to příběhově byla úplně zbytečná odbočka, ale holt scénáristi byli už dlouho sexuálně deprivovaný a potřebovali se nad něčim udělat. A ta závěrečná bitva ok, ale její setup byla hrozná taktická kravina. Reálně 3*, +1* za celou trilogii. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kulervoucí závěr. Vulkánský vrchní hlavoun V´Las je takový prvotřídní hajzl, že mu budete chtít rozšlapati palici. Special quest stars...velitel v podání dokonalého Jeffreyho ´Herberta Westa´ Combse, Shran a anonymní Romulan.;-) Bonus navíc...vesmírná parádní (tak, ony všechny bitky v STE jsou parádní) bitva, zase uspokojí všechny akcechtivé diváky, které nebaví prndání o nějakém Surakovi a Kir´Shaře, haha. Jejíž aktivace, má na mě až náboženský účinek. A to je u mě II., sakra co říct.;-) P.s. zajímavost...Spock má kopii Kir´Shary v románu, ST Zkouška Ohněm: McCoy, Odkud přicházejí Stíny. Což bylo na po1. dosti nehorázné a šťavnaté, kindrvajíčko. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do you know the story of Nirak? He was a soldier who lived a long time ago. He was standing watch over the gates of the city of Gol and he saw a cloud on the horizon moving toward him. He thought it was a sandstorm, so he told no one. It was an army. They destroyed the city, but they let Nirak live. His name now means "fool" in our language, just as yours will in Andorian!" ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama