Reklama

Reklama

Enterprise vyšetřuje Phloxův únos a přitom řeší sabotáž na lodi. (SkyShowtime)

Recenze (5)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze všech inženýrů flotily jen vyvolený Trip může opravit Warp engine! Kterej nesmí klesnout pod warp 5, ale je naprosto v pohodě, pokud ho Trip vypne a Colombia Enterprise kousek popotáhne. A to celý se děje protože výsadek sabotoval Enterprise přesně takovym způsobem, aby byl Trip potřeba zrovna, když odešel. Bitches please. Tenhle výplňovej bullshit side-story quest je první 1/3 dílu. Další třetina je nějaká výplňovka co dělá debily ze Sekce 31 a pak omezený tupce z Kliongonů a na konci Phlox potřebuje zrovna člověka na pokusy zrovna když se tam objeví Archer... Tohle je fakt sledování tvůrčího zoufalství. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Gratuluju, smíchat sekci 31 (spolupracující s Klingony), augmenty, Nebezpečnou rychlost a rádobyvysvětlení proč v TOSce neměli peníze na výraznější masky Klingonů by nedokázali lépe ani pejsek s kočičkou. Samozřejmě v TOSce neni žádná zmínka, že tam jsou pouze nějací zmutovaní Klingoni, protože takovou kravinu by jen tak někdo nevymyslel. Všichni tenhle incident samozřejmě zapomenou, stejně jako Regeneraci, tohle prostě nemůže být kánon. ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kritizovat postup přesunu mezi plavidly letícími warpem bych nechal do doby, než se začne létat warpem. Pokud vím, tak to zatím v seriálech ani filmech nikde nebylo, takže kánon se tvoří tady. Epizoda už trochu ztrácí dech. Většina potenciálu se vyčerpala v minulém díle a žádné překvapení se čekat nedá. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrej díl, ale je tady tolik blbostí, že to nejde přehlédnout... Trip na laně? V půlce cesty lano z jedné strany uvolním a vytáhnu ho (ve vákuu není odpor vzduchu), na co lano vytrhávat z lodě... Letíme na warp, protože když ho odstavíme, jádro bouchne! OK! Trip ho bezpečně odstavil, ale proč potom pořád letí společným warpem Columbie a snaží se ho za každou cenu udržet, když už nebezpečí pominulo?? A ještě několik dalších blbostí, ale jinak výborný díl! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama