Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tony, Paulie a Silvio se pouštějí do nového obchodu s majitelem židovského obchodu, zatímco Tony se musí vyrovnat s tím, že jeho dlouholetý přítel a dosavadní mafiánský don Jackie Aprile v nemocnici umírá. Meadow požádá Christophera o laskavost, která by mu mohla způsobit problémy. Po poradě s Livií Junior pošle po svém střelci Mikeym Palminceovi jasný vzkaz Christopherovi a Brandonovi. I když vrátili ukradené zboží, je nejvyšší čas, aby ty dva někdo srovnal do latě. Pokud to neudělá Tony, vezme si to na starost Junior. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsme dostali náhled na různé pracovní příležitosti. Závěr se nesl v klasickém mafiánském duchu. Stále mě baví ta humorná stránka seriálu, dodává to tomu mnohem zajímavější jiskru. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ariel - You ever heard of the Masada? For two years, 900 Jews held their own against 15,000 Roman soldiers. They chose death before enslavement. The Romans? Where are they now? Tony Soprano - You're looking at them, asshole. ()

Reklama

Yoss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa nám to rozbehlo. Nezhody Tonyho a strýka naberú nové obrátky a odnesie si to nie len jeden soldier, ale smrti sa do očí pozerá aj Chris. A celé to paradoxne spustila matka Tonyho, ktorá v rozhovore naznačila, ako sa má Jr. Corrado Soprano vyrovnať s nekooperujúcim synovcom Tonym. A scénky so židovským synom boli skvelou sprievodnou dejovou líniou. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Zatím rozhodně nejlepší díl. Týrání židáka a vyhrožování dokončením obřízky nemělo chybu. Neskutečně mě bavilo, kterak židák byl ochotný položit život, než aby se mafošům podvolil a o nějakou dobu později ustoupil svému židovskému tchánovi, který mu nabídl alespoň nějaký podíl v motelu. V závěru nechybělo nějaké to vyřizování účtů na italský způsob. [77 %] ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama