Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Carmela najde novou životní filosofii, když je s Rosalií v Paříži. Meadow se rozhodne, že se odstěhuje s Finnem, Phil žádá Tonyho, aby se zbavil Vita a Tony dá ultimátum A.J. (HBO Europe)

Recenze (3)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Are you fucking kidding me? You should be kissing her feet. Because when you were growing up, if it wasn't for her, I would have knocked all your baby teeth out with one shot.” Timothy Van Patten sa opäť chytil režisérskych opratí a znova ponúkol skvelú podívanú. Pár postáv opustilo scénu dosť brutálnym spôsobom, takže nuda to rozhodne nebola, práve naopak... ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„So every time I asked you "how's work?" and you said "fine," you were having your own private little joke on me? What's going on? I went to Blockbuster today to rent "Cinderella Man" - And guess what? - Is it still a classic? I found out that our son the liar had been fired three weeks ago. From Blockbuster? how the fuck do you do that? They got rhesus monkeys working as managers over there.“ Brutálne násilné scény vychádzajúce z vysokého ega, dopad udalostí na členov špekulujúcich nad premyslenými ťahmi na šachovnici, ale najmä osobné drámy členov hlavnej seriálovej rodiny posúvajúce dej dopredu sú pravou kvalitou aj tejto epizódy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama