Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 11 (2016) (série)


Samsára (S11E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Samsara

Obsahy(1)

Ač od narození neporažen, Rimmer hanebně prohrává s Listerem v Minopolech, když opakovaně a v rozporu se všemi teoriemi pravděpodobnosti hází dvojku a jedničku. Je ovšem možné, že tato anomálie souvisí s havárií výzkumné lodi Samsára, která se před třemi miliony let zřítila do moře a jejíž únikový modul nyní zachytil Červený trpaslík. Naši hrdinové se samozřejmě vydávají na průzkum jejího vraku a hned první okamžiky na palubě ukazují, že se zde kdysi odehrálo něco velmi podivného. Zatímco Lister poznává, co to obnáší trávit delší čas o samotě s Kocourem, Kryton s Rimmerem se pokoušejí přijít na kloub tajemné síle, ovládající veškeré dění na lodi. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JO! Druhá epizoda jedenácté série Trpaslíka je naprosto perfektní, dokonale mi sedla a mnohem více by jí slušelo, kdyby byla epizodou první. Je sice pravda, že zápletka je naprosto chabá a opět se tam moc nestane, ale Trpaslík byl vždycky o vtipu a ten v téhle epizodě funguje naprosto skvěle. Ať už úvodní hraní Minopole (kostky), tak hlavně naprosto dokonalé Kocourovo filozofování (Archimédes a vana) a jeho dialog s Listerem, stejně jako dialogy Listera a Rimmera. Závěr je možná trošku dřív utnutý a zpočátku otravné flashbacky mi nakonec sedly, ale pokud jde o tuhle epizodu nemám vůbec nic, co bych chtěl vytknout, a tak to neudělám, protože tohle je fakt strašně super. Forma je zpátky a natěšení na další díly a dabing vzrůstá každým dnem. 100%. ()

SimcaJB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je teprve druhý díl, a dou­fám, že jede­náctá série bude mít ještě lepší díly, než první dva. První tře­tina této sezóny je tro­cha poma­lejší a méně humor­nější. Mnoho situ­ací zůstalo nevy­u­žito, a tak je to sice lepší díl, že ten před­chozí, ale bohu­žel jenom o kou­sek – 75 % ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No to mi padl kámen ze srdce.Konečně se to trochu podobalo starému Trpaslíku.Kocour i lister mocně hláškujou a opravdu sem se zase od srdce zasmál.Nechápu, proč vůbec začinali Twenticou...jestli si uvědomili její slabost a radějí jí okamžitě vystřelili aby se na ní rychle zapomělo...v každým případě tohle měl být první díl 11. série... snad svítá na lepší časy. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama