Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 11 (2016) (série)


Kryze (S11E05)

(epizoda)
  • Velká Británie Krysis

Obsahy(1)

Neštěstí nechodí po horách, nýbrž po lidech a to i těch mechanických. Kryton se začíná zamýšlet více nad smyslem života a méně nad svými hospodyňkovskými povinnostmi. Co to má znamenat? Nic zase tak převratného, ocitl se zkrátka uprostřed své záruční doby a tudíž se u něj začíná projevovat obávaná krize středního věku. Od toho tu jsou ovšem přátelé, aby druha v tísni utěšili. Ne vždy se zadaří, nakonec se však vložené úsilí přece jen zúročí při jednom vpravdě epochálním setkání. (Česká televize)

(více)

Recenze (15)

Repulsion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavé, že někdo považuje tuto epizodu za nejslabší. Já jsem jedenáctou sérii sledoval až do této epizodu s převažujícím pocitem: „Jako jo, dá se na to koukat, člověk to ale hlavně bere proto, že je fanda a není to vyloženě průser.“ Ale z této epizody jsem byl vyloženě nadšený. Možná v názoru na epizodu dost záleží na věku diváků. Je to halt epizoda spíš pro starší a pokročilé, kteří už vědí své :) A závěrečná pointa je mistrovská. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel, tohle je nejen nejslabší díl téhle série (po Twentice je to docela síla), ale taky nejslabší epizoda celého seriálu. Nápad dobrý (Ferrari červená je OK), ale zpracování se bohužel hrozně nepovedlo a druhá polovina dílu byla podle mě hrozně o ničem. Nerad krytizuju (to je naschvál) zrovna Trpaslíka, ale hoši prostě mají na mnohem víc a zrovna u tohohle dílu je to fakt docela škoda. Samozřejmě je to pořád nadprůměr, najde se tam docela dost dobrých vtipů (ale ne tak často jako jindy) ale jako celek to prostě působí ne úplně dobře. Snad bude poslední díl lepší. 80%. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší epizoda jedenácté série. Prvotní nápad byl docela zajímavý, ale celý díl potopilo, že nezůstalo jen u něho, a trochu to působilo, jakoby se Naylor rozhodl použít všechny nápady z nějaké nerealizované série. Druhá půlka pak působilo jako docela velký maglajz, který nakousl kde co, ale nic pořádně nedotáhl. A co hůř, nebylo to ani vtipné. Snad mi finále spraví po této části chuť. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama