Reklama

Reklama

Profesionálové - Série 2 (1978) (série)


Muž bez minulosti (S02E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Man Without a Past (více)

Obsahy(1)

Na restauraci, do které si Bodie vyšel s přítelkyní je spáchán pumový atentát. Claire teď leží v kritickém stavu v nemocnici a Bodie doslova hoří touhou dopadnout pachatele a vytrhnout mu srdce z těla. Cowley ovšem zastává přesvědčení, že do vyšetřování city nepatří a zakáže mu na případu pracovat. Bodie se ale nenechá zastavit a brzy zjistí, že původně měl u osudného stolu ten večer sedět s manželkou nenápadný účetní Brian Forrest. Muž, o jehož minulosti je téměř nemožné zjistit cokoliv bližšího. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divný díl jen co je pravda. Výbuch v restauraci ze začátku a automobilová honička – asi dva nejlepší body v celém tomto dílu. Samotný scénář tu totiž místy dost skřípal, stejně jako jsem se málem ztratil v tom „kdo je kdo“. Mafiáni i chlapci od FBI ale poznají na vlastní kůži, že když se Bodie rozzlobí a někdo mu málem sejme jednu z jeho dívčího harému, tak dokáže být i pěkně zlý. No prostě průměrná záležitost… ()

Reklama

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ku koncu som už skoro ani nedýchala. Každopádne zapliesť sa s mafiou kde to každý hrá minimálne na dve strany je nebezpečný koníček. Nasratý Bodie v tom čiernom roláku strčí svojou charizmou Rozhnevaného muža Jasona Stathama hravo do vrecka a to mu nerobí problém ani zaplakať na začiatku epizódy. Nemal chybu. Doylovi som tiež držala palce. ()

Zajímavosti (1)

  • Scéna s havarovaným autem nebyla pečlivě připravená nehoda. Auto dostalo doopravdy smyk a narazilo do kameramana Johna Maskalla. (Epistemolog)

Reklama

Reklama