Královna meče (TV seriál)

• Kanada

Queen of Swords

Kráľovná mečov

Akční / Dobrodružný / Drama / Romantický

Kanada / Francie / Španělsko / Velká Británie, 2000, 60 min

• Gemini

Nenápaditá ženská verze Zorro mstitele? Přesně tak. Ale no tak, vážně nic víc? Nene, občas jsou věci takové jaké se na první pohled zdají být.(26.1.2006)

Nikto mi nenahovorí, že sa Kráľovná mečov neinšpirovala Zorrovou maskou. Atraktívna akčná čiernovláska (Tessie Santiagová), svižné akčné scény (mečmi to len tak cvengá), horúce Mexiko, kone, rútiace sa planinami, ale i patričný rozpočet, láska, humor, napätie. Príjemné pozeraníčko na sobotu ráno (a pečené kuriatko k tomu). Akurát mi nesedela tá vec, čo mi nesedela ani u Supermana; ženská si nasadí maličkú masku a už ju nikto v dedine nepozná. Ale máte pravdu, o to predsa nejde.(29.10.2005)

• lesumir

To jsem chodil jeste na zakladni skolu, kdyz tohle zacalo. No, popravde, vsichni o tom mluvili, hazeli uplne vsim a rvali pritom "ja jsem kralovna mecu" a ja nevedel, o co jde. To nevim ani ted, v te dobe jsem videl jeden dil, coz mi uprimne opravdu stacilo.(23.12.2007)

50% - Zorro v sukni zas takovej vodvaz nebyl, ale pořád to celkem šlo...(31.5.2007)

Okopírování Zorra v ženském provedení? Ano, přesně tak. Ale ještě před pár lety to byl můj oblíbený seriál.(3.12.2007)

• Mihail123

Neskutočná trapáreň plná stupidity. To sa už nič lepšie nedá vymyslieť? Ale prosím!(26.6.2008)

• wosho

Feministická vykrádačka Zorra, kde hlavní hrdinka má kejen kozy ale i koule a nakope prdel kdekomu ve jménu spravedlnosti. Kdyby spíše místo směšného rádobyhraní a rádobyšermování hrála v drsném pornu a krotila by údy v hubě!!!!(26.4.2007)

• Morganela

Ale áno, boli časy, keď som každú nedeľu netrpezlivo očakávala nový diel. Teraz mi už neostáva nič iné, len nad sebou zaplakať, ako som mohla byť taká naivka - rovnako ako obyvatelia mestečka, že im nedopínalo to očividné - kto je tou tajomnou Zorricou.(25.7.2011)

• chalp

Xena vs. Zorro...zlý vtip?áno.(11.6.2009)

• Czernozub

Zorro v korzetu...(2.8.2008)

Zorro mstitelka. Sice vydržela pouze (nečekaně) jednu sezónu, ale kdysi zpříjemňovala víkendové dopoledne. Nebylo to nic převratného, ale když už nic, tak aspoň sympatická představitelka a její kolegové. 50%(5.4.2010)

Ja som to sledoval kvôli tej hlavnej aktérke, a myslím si že som nebol jediný :-).(29.6.2010)

Taká slabšia variacia na Zorra. No, slabšia, Zorro tiež nebol nejaký myšlienkový zázrak. Kladom je krásna hlavná predstaviteľka a charizmatický plukovník Montoya.(24.2.2006)

Jako dítě jsem se vždycky bavil. Sympatické postavy.(8.4.2009)

• Acrobat

serial neukonceny, co je skoda. Ale tessie to slusi, a ako mensi som ju mal rad. Dnes je tento serial pre mna len vhodnym doplnkom pri ranajkach pri telke.(17.11.2009)