Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zločiny z dob rady Vacátka jsou dávno pryč, světem obchází strašidlo robotického kyberterorismu. V tajných laboratořích FBI byl vyroben supermoderní bojový stroj nové generace robot SR-1. Jeho původní konstruktér, počítačový hacker Kurt Lee, který byl propuštěn pro nezákonné praktiky, se však svého výtvoru nehodlá vzdát bez boje. Ideální podmínky k jeho krádeži má na hongkongské výstavě zbraní. FBI ale nehodlá nic ponechat náhodě, a tak ke svým lidem povolává i tři agenty Edisona, Aliena a Matche, kteří mají ocelové monstrum chránit. Naneštěstí byli Lee a Edison v mládí kamarádi a šílený vynálezce to zneužije, Edisona omámí a s jeho pomocí SR-1 unese. V ulicích Hongkongu se brzy rozpoutá peklo. V bláznivé akční komedii, plné speciálních efektů a detonací, se představí exotičtí mistři bojových umění Edison Chen, Sam Lee a Stephan Fung. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Spíše než jako Akční film jsem to bral jako Komedii o čemž dokáže přesvědčit i Sam Lee(Alien), který po celou dobu dělá neuvěřitelné držky před kamerou. Akční složka filmu také není špatná a jediné co ji vlastně kazí je robot SR-1, který jakmile se objeví, tak film připadá divakový hrozně laciný. .: Popcornová B-čková zábava z 80-tých let :. 50 % ()

genetique odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, tak toto bola nehorázna somarina. Úroveň príbehu dosahovala úbohosť mexických telenoviel, päť percent dávam za tých pár pozerateľných súbojov. 5%. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ Gen-X Cops bol príjemnym osviežením od Bennyho Chana...tak Gen-Y Cops je maximálne nadsadený filmy...dementné dialógy, dementné triky, prehrávajúci herci..a jediné čo stojí za reč sú občas vydarené akčné scény...radšej nech DVD Edice vydá rýchlo Gen-X Cops nech na túto blbosť rýchlo zabudnem... ()

Mr.Bulanek 

všechny recenze uživatele

Nevim jak ostatni ale ja se bavil vyborne souboje a grimasy od Aliena. Jesli vam vadi trochu lacine udelany robot tak si radsi puste neco co ma stamilionove rozpocty. Ale porad mi vrta hlavou jakto ze jsem videl 85 minutovou verzi kdyz je vsude napsane 120 minut asi si to koupim na DVD a uvidim :-). ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Kravina, která je však neskutečně vtipná. Když by se náhodou člověk chtěl nudit, nenechají jeho bránici na pokoji účesy jednotlivých "hrdinů", jejich oblečení a v neposlední řadě grimasy, hlavně jednoho Číňana (odmítala jsem si zapamatovávat jména jednotlivých postav). Vrcholem všeho byl však Paul Rudd, nemůžu uvěřit, že do něčeho takového šel. Ne že by nebyl k poznání, ale jeho blond vlásky byly hodně drsné a celou dobu ve mě evokovaly Geerta Wilderse, což asi nebylo v plánu:-) Tento akční film se nebere vážně a to mu svědčí, takže vlastně nevadí dementní příběh, vynahrazují ho bravurní hlášky. Po přečtení obsahu bych v životě netipovala, že to takhle vysoko ohodnotím. My guilty pleasure:-) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Tento film ma celkom pobavil a bolo sa aj na co divat. Pacili sa mi bojove sceny a obcas aj prisiel nejaky humor pocas plynutia filmu. Dobry dojem z filmu mi kazili titulky, ktore dali ked sa medzi sebou Cinania rozpravali a bolo ich na moj vkus docela dost. ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že je to film rovnou do koše ale na druhou stranu k tomu nemá ani daleko. Prakticky komedie pro hodně otrlé fandy byť se u toho zrovna válet smíchy nebudete. ()

albiebennett odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu mám dokonce osobní příběh. DVD tohoto filmu jsem vyhrál na nějakém divadelním představení asi před pěti lety a až dnes jsem se odhodlal na to podívat. Myslím, že dalších 5 let jsem mohl v klidu čekat, protože něco tak strašného jsem nečekal. Ani to nemá cenu všechno jmenovat. Ale to co mě z toho filmu nejvíce poznamenalo byly herecké výkony. Beru to jako trest, že jsem byl předurčený k tomu, abych viděl tento nesmysl. ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u prvního dílu (Gen-X Cops), i na ten druhý vás zřejmě nalákal sám Jackie Chan, který je tentokrát již zcela neomaleně v čele úvodních titulků a také se ,tentokrát zcela neomaleně, ve filmu vůbec neobjeví :-) I já jsem mu znovu sedl na lep, nicméně v případě dvojky mě čekalo tvrdé zklamání a Jackie se prostě neukázal... Gen-Y Cops velmi volně navazují na styl i hlavní postavy prvního dílu. Znovu se setkáváme s Matchem a Alienem z jedničky, kteří jsou již řádnými policisty. Celý příběh je ale béčkový až to bolí: do Hong Kongu je na kybernetický veletrh převážen americký supermoderní vojenský robot RS-1, jehož hlavní konstruktér však zešílel a poté, co ztratil místo, se snaží nabourat do řídícího centra robota a poštvat ho proti jeho novým majitelům. Do toho všeho se připlétají oba naši hlavní hrdinové, FBI, čínský robotův protějšek a dlouhé minuty levných trikových scén. Samotný robot působí jako mutace starých známých Transformers a Power Rangers a jako by to samo o sobě nestačilo, tvůrci velmi často používali renderované 3D scény, které působí oproti reálným záběrům jako pěst na oko. Hrozné trikové scény už nezachrání ani jedna vcelku povedená exploze, ani ucházející akce. Té dominuje v tomto filmu zejména střelba, nicméně vše opět shazuje nevhodný a rychlý střih, kombinovaný s detailními záběry. O něco líp jsou na tom bojové scény, které jsou skoro na úrovni jedničky (ať už si pod tím představíte cokoliv :) Tento ryze béčkový celek, který je dílem americko-čínské koprodukce, ale pár vyvedených momentů nevylepší, o účasti Christy Chung ("Bodyguard from Beijing") nemluvě. Gen-Y Cops, který najdete v našich videopůjčovnách pod názvem "Ocelový mumraj" (co hůř, v Americe jako "Jackie Chan presents: Metal Mayhem":), doporučuji jen hodně otrlým fandům, není to tak špatné, abyste se u toho váleli smíchy a není to ani dost dobré, aby se vám to líbilo. S takovými filmy rovnou do koše :-) 30% ()

Dadarin 

všechny recenze uživatele

Soundtrack byl skvělej, akce byla hodně dobrá, herecké výkony byly slušný, příběh byl průměrný a né moc originální, scény z robotem byly laciný. Proto dávám 50% ()

Reklama

Reklama