Reklama

Reklama

Kriminálka Miami

(seriál)
  • USA CSI: Miami (více)
všechny plakáty
TV spot 6
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2002–2012), 173 h 1 min (Minutáž: 43–45 min)

Hrají:

David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Rex Linn, Jonathan Togo, Eva La Rue, Khandi Alexander, Omar Benson Miller, Sofia Milos, Rory Cochrane (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(232)

Obsahy(1)

Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Moredogs

Moredogs (hodnocení, recenze)

Zdravim hladam jednu epizodu z tohto serialu, v tej epizode postava Calleigh Duquesne zastavi na križovatke a vedla nej zastane ine auto a z auta na nu mierili zbranov.

Uživatel BlackLucy smazal svůj příspěvek.

stenrik

stenrik (hodnocení, recenze)

Pro mě nejlepší ze tří Kriminálek končí, skoda :'((((((. Kdyby zrušili New York udělali by líp ale prej si za to herci můžou sami protože narozdíl od NY a Las Vegas chtěli furt vyšší platy. No budu to brát s nadhledem a s šancí, že za pár let možná budou pokračovat a řeknu: David Caruso nebude mít co žrát :).

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Nie je to 5x najhoršie, ale pchať duchov do kriminálky a ešte aj tohto druhu... božinku!

Predeko

Predeko (hodnocení, recenze)

CSI Miami mám ze všech nejradši libí se mi ta krása pobřeží Floridy a hlavně se mi libi suprovej poručík Horacio Caine...akorát škoda že na tomto seriálu zkazily pouto bratrské mezi Horacio a jeho bratrem Rayem.Ray byl umistěn do ochrany svědku což se Horacio postupně ve třetí serii dozvědel na konci třetí serie se spolu setkají na menší okamžik a že by to bylo setkání plné dojeti tak to ne...chtělo to víc propracovat a dát do toho nějaký daleko lepší případ plný nápětí a třeba i pomsty a dokonce by se hodilo to hodit na dva díly.ale ne dopadlo to jak to dopadlo stejně na začátku 5 serie Ray zabijou--

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

CSI Miami ma baví asi najviac zo všetkých 3 krimináliek... asi kvôli Horáciovi :-)

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Tak co říkáte na Robův díl? :) U mě docela zklamání. Čekal jsme to trochu razantnější. Úvodní koncert i obsazení potěší, ale čekal jsem to trochu razantnější.

anderson

anderson (hodnocení, recenze)

ROB ZOMBIE a Horatio ? :-) ROB ZOMBIE a Horatio !!! ---- 1. marca 2010, epizóda nazvaná lakonicky L.A. --- zeby novy spin off ? Predpokladam najvyssiu uroven a v pripade, ze ide o spin off start novej serie, tak s napätim ocakavam, kto bude sefom CSI: L.A.

tatka

tatka (hodnocení, recenze)

Ako sci-fi krimi je to celkom dobré, s realitou to má málo spoločného. Jeden diel by mohli venovať tým penzistom, ktorí sa z Miami úplne vytratili. Ktovie, kam.

Straylight

Straylight (hodnocení, recenze)

než jsem začala vš, tak jsem to celkem ráda zkoukla, ale poté, co jsem se naučila něco kriminalistiky a psychologie tak mám na tyhle seriály docela alergii

JosephineM

JosephineM (hodnocení, recenze)

Tak tato kriminálka mne opravdu zaujala. David Caruso mne od prvního okamžiku zhypnotizoval. New York ani Las Vegas mne vůbec nezasáho. Hlavně Las Vegas ne. To město je téměř v každém filmu nebo seriálu, a už mne dávno otrávilo stále stejnými pohledy na tu jejich poušť. Je to jako Paříž - asi jediné "neamerické" město, o kterém mají Američané ponětí, že existuje, a tak je v každém americkém filmu, odehrávajícím se mimo USA, tak Las Vegas je všude. Je to trapné.

devil90521

devil90521 (hodnocení, recenze)

Prve dve serie boli OK ale teraz najhorsi odpad aky kedy exystoval to sa neda uplna trapna vyumelkovana blbost seci su super a krasy.

Ondro1112

Ondro1112 (hodnocení, recenze)

Pre mňa je toto odpad. Nie je to vôbec kriminálka. Keď si totiž pustím kriminálku, chcem vidieť kriminálku a nie módnu show Davida Carusa. Plus počítače so super graficky efektovo zameraným OS, kde všetko nalietava, bliká, pípa, superrýchle rozbory, zisťovanie dna za 5 sekúnd, to proste nemusím.

Ellesime

Ellesime (hodnocení, recenze)

Prosím vás, vysvětlete mi někdo, co se stalo s tím Wolfem, že ho Horacio vykopl? Já jsem to teď chvilku neviděla a nemám souvislosti :)

Gastro

Gastro (hodnocení, recenze)

Horacio je cool efektne si dava okuliare ,nieco povie a odide...toto robi vacsinu casu:-)

Carfait

Carfait (hodnocení, recenze)

celé je to naprosto k smíchu drsní hoši a hošky který vede ten nejdršnější hošan Horacio je mi z této trapárny na blití

radusiq

radusiq (hodnocení, recenze)

oproti las vegas je to take...americky alibisticky moralisticke. a myslela som si ze obsahy tu pisu ludia ktori to o com pisu aspon videli - pokial viem Khandi Alexander a teda Dr. Alex Woods je zena...

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

u tohohle zírám - naprosto bez jediného zaváhání objevuje horácio vraha zahradníka, který už dopředu ví všechno, dále běhá banda jasnovidců po městě, potvrzující jen to, co už dávno dopředu vědí... LOOOL!

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

Tak, toto je horšie a hlavne vtedy keď tam sú výlevy Davida Carusa, nechápem prečo drží hlavu stále krivo...

Lemm@k

Lemm@k (hodnocení, recenze)

tohle je nejhorší série CSI,co je a po pravdě jen těžko to zachraňuje David Caruso. :-((

Kornela01

Kornela01 (hodnocení, recenze)

Myslím, že Las Vegas je mnohem lepší..už jsme si na ně všichni zvykli a oni přijdou s timhle...není to špatné, ale Las Vegas je prostě Las Vegas

Dement

Dement (hodnocení, recenze)

Buuu mek mek vrattee mi moji sympatickou bandicku CSI Las Vegas..

liuk

liuk (hodnocení, recenze)

V USA běží, resp. teď doběhly souběžně všechny CSI: Las Vegas - 6. řada, Miami - 4. a New York - 2.

Macik

Macik (hodnocení, recenze)

nevíte někdo jeslti MIAMI je pokračování Las Vegas anebo je to třeba úplně jiný seriál?? protože kdysi jsem slyšel, že prý v americe běží 6. série Las Vegas.. jsem proto poněkud zmaten.. :-I

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

prestne tak, aj ja si to myslím. Miami je o stupeň slabšie. Las Vegas ma lepšie herecké výkony, zomknutý tím hráčov a navyše Grissoma, skvele hláškujúceho lídera, ktorým sa Miami pochváliť nemôže. Aj keď sa dosť snaží, nie je to ono.

nathali9

nathali9 (hodnocení, recenze)

podla mna to nie je az tak dobre ako CSI Las Vegas hlavne tie herecke vykony su slabsie a Las Vegaski mi boli sympatickejsi

Související novinky

Zemřel herec Tom Sizemore

Zemřel herec Tom Sizemore

04.03.2023

Z kalifornského Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku jednašedesáti let totiž odešel americký herec Tom Sizemore. Zprávu o skonu médiím potvrdil hercův zástupce Charles Lago. Sizemore byl v… (více)

Střídání na Kriminálce

Střídání na Kriminálce

08.08.2008

To, že Jerry Bruckheimer vládne akčním filmům, by bylo zbytečné připomínat, ale on je podobně úspěšný i v televizi. Mezi jeho nejslavnější a nejvýdělečnější dílka patří série CSI. V televizi teď… (více)

Reklama

Reklama