Předčasné vydání (TV seriál)

Early Edition

Zajtrajšie noviny

Drama / Mysteriózní / Rodinný

USA, 1996, 90x42 min

Hrají:

Kyle Chandler, Shanesia Davis - Williams, Fisher Stevens, Kristy Swanson, Myles Jeffrey, William Devane, Tess Harper, John Spencer, Pauley Perrette, Amaury Nolasco, Christian Stolte, Carl Wright, Anna Chlumsky, Adrienne Shelly, Justina Machado, Scott Lowell, Jascha Washington, Michael Shannon, Ray Toler, Ken Jenkins, Neil Flynn, Timothy Omundson, Shaun Toub, Scott Adsit, Stephanie March, Ashley Crow, Louis Gossett Jr., Jennifer Slimko, Hector Elizondo, T. J. Thyne, Caitlin Wachs, Sherry Miller, Eddie Jemison, Norm Woodel, Chelcie Ross, Jonathan Tucker, Donald Gibb, Marion Ross, Mark Collie, Robert Picardo, Rocky Carroll, Fyvush Finkel, Jim True-Frost, Amy Landecker, Michael Guido, Joseph Sikora, Gildart Jackson, Joseph Campanella, Gregory Itzin, Jerry Springer, Lusia Strus, Leigh Allyn Baker, Rebekah Louise Smith, Brigid Brannagh, Christopher Wiehl, Talia Balsam, Willie Garson, Wendy Carter, Erica Hubbard, Jennifer Blanc, Romy Windsor, Hayley DuMond

Slušne nakrútený a obsadený seriál, ťažiaci z dobrého nápadu - chlapík v hoteli každé ráno dostane noviny zo zajtrajška. Vzhľadom k tomu, že je to rodinne založená televízna šou, rozhodne sa nezneužívať tohto zvláštneho daru, naopak, začne pomáhať (s výnimkou svojho podareného kamaráta, ktorý stále chce čísla do stávkovej hry). Príjemná atmosféra a vôbec, jemne nadpriemerná záležitosť.(31.5.2005)

{1. séria} » (70%)▐ {2. séria} » (75%)▐ {3. séria} » (70%)▐ {4. séria} » (65%)▐ Priemer 70% = 3,5*(27.10.2011)

Skvelá prácička, ťaženie z tak banálneho nápadu, to sa pred tvorcami klaniam A keď má ten seriál naIMDb hodnotenie 8.3, tak asi na ňom niečo bude. 80%.(7.3.2006)

Keď som bol mladší, tak som to často pozerával, no tie časy a záujem sú dávno preč............ Soundtrack W.G. Snuffy Walden a Bennett Salvay:(7.5.2011)

Prvých pár epizód netrpí nedostatkom napätia a základný nápad rozpracováva do zaujímavých zápletok, vďaka čomu obstojí za 4*. Postupom času to síce akosi ide dolu vodou takmer po každej stránke (vzácny to jav u seriálov ;)), no napríklad dnešná časť ma celkom milo prekvapila, a to nám vrcholí 4. séria.(3.10.2005)

často velmi nudné, ale serial opravdu originalni(11.8.2006)

Celkom zaujímavý seriál, ktorý mi veľakrát zachránil nudné doobedia.(28.8.2008)

• Jacinda

Kdo viděl "Na hromnice o den více" už nebude mít žádný extra zážitek(8.11.2010)

Sledoval som skoro všetky časti a páčilo sa mi to. Je to pekne natočené a vymyslené. Mám rád mystery tak toto mi prišlo vhod. 80%(23.1.2009)

Garyho opustí manželka a tak je nútený nasťahovať sa do hotela. No a dostane izbu do ktorej každé ráno ktosi doručuje noviny z budúceho dňa. Gary sa teda stáva supermanom z ľudu, čo chráni obyvateľov Chicaga. Niekedy originálne, niekedy patetické a predvídateľné až hrôza. Televízia MARKÍZA odvysielala iba prvú sériu, a AXN zatiaľ nemám. Takže "prozatím" za 4, pretože tá podivuhodná mačka je cool. Technická poznámka: Na AXN táto séria beží pod názvom PŘEDČASNÉ VYDÁNÍ. (3.6.2004) MARKÍZA odvysielala všetky epizódy a možem konštatovať, že séria mala jasnú vzostupnú tendenciu a mnohé diely IV. série kvalitatívne kulminovali, čo nebýva pravidlom. A záver ? :-) Neprezradím, ale bol dosť vlažný, nakoľko CBS chcela pokračovať, ale tvorcovia už nie. TECHNICKÁ POZNÁMKA: Námet série nie je pôvodný, objavil sa už vo filme STALO SA ZAJTRA z roku 1944. (1.6.2007)(3.6.2004)

Neviem, či som oprávnený ohodnotiť seriál po pár zhliadnutých častiach, ale nejakú predstavu o čom je som získal. Už len nápad v ktorom sa Američan hrá na spasiteľa sveta tím, že vie dopredu, čo sa deje je dosť nereálny ale budiš. V továrni na sny je možné všetko. Ale to, že sa nikdy zištne nepozrie na športovú stranu, už len preto aby nakŕmil, bezdomovcov, či neobstaral bezbariérový Manhattan pre svoju slepú kamošku sa mi zdá nejak čudný. Je to dar, alebo prekliatie dostávať zajtrajšie noviny? Podľa toho ako sa s nimi naloží Gerry to podľa mňa vzal za blbý koniec, avšak je z toho priemerný seriál.(5.10.2010)

Originálny seriál ktorý po výbornych prvých častiach trochu strácal dych, ale stále sa na to dobre pozerá. 80(23.1.2009)

Kto by nechcel dostávať zajtrajšie noviny - vidieť jeden deň dopredu, vedieť čo zajtra vyjde na titulke v novinách, teda čo sa stane v priebehu dnešného dňa. Osobne by som sa nechcel ocitnúť v koži Garyho Hobsona. Vedieť, čo sa stane a teda prevziať nad tým aj zodpovednosť. celkovo je to seriál na úrovni, len škoda, že sme sa nikdy nedozvedeli celú pravdu o pôvode záhadných novín.(31.1.2011)

• Mihail123

Originálny seriál, v ktorom dokonca (teda aspoň v niektorých dieloch) nechýba napätie. Slušne napísaný a obsadený seriál. Ako oddychovka stačí.(3.8.2008)

Nápad, že chlapík dostane každé ráno noviny zo zajtrajška s tým, že sa tam vždy motá záhadná mačka (kocúr? :)) je na prvý pohľad možno síce o ničom. Keby som nevidel tento seriál, určite by som si to tiež hovoril. No myslím si, že je dosť originálny, tiež sa mi páči celkom hudba. No a, samozrejme, tiež je to jeden z tých seriálov, čo som sledoval hlavne pred rokmi, takže nie je o čom :-)).(1.6.2005)

Najoriginálnejší námet, aký bol kedy v seriáli. Jednoducho som tomu nemohol odolať a vždy som si to rás pozrel...(25.12.2008)

chcel by som mať aj ja také noviny aspoň na jeden deň:)(31.5.2007)

Celkom príjemný seriál, keď človek naozaj potrebuje zabiť čas.(19.2.2009)

Ďalšia jedna z vecí, na ktorých som ako -násťročná strašne fičala. Neviem, či to bolo zníženou kvalitou neskorších dielov, alebo mojím pribúdajúcim vekom, ale postupne ma to pustilo. Dodnes však spomínam na tento príjemný seriál.(13.3.2009)

Milé, zábavné...aj popri tomto seriáli som vyrastal.(20.8.2010)

<< předchozí 1 2 3