Reklama

Reklama

Zvláštní efekty

(seriál)
  • Kanada F/X: The Series (více)
Kanada / USA, (1996–1998), 28 h (Minutáž: 42–84 min)

Hrají:

Cameron Daddo, Christina Cox, Richard Waugh, Jason Blicker, Barbara Eve Harris, Carrie-Anne Moss, Kevin Dobson, John Spencer, Carlos Bernard, Kristin Lehman (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Specialista na zvláštní filmové efekty a počítačové triky Rollie Tyler pomáhá díky svým znalostem řešit složité kriminální případy. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Trikaři jsou prostě kouzelníci...ale to, co vidíte, neberte moc vážně, realita je trochu složitější:) Ale třeba díl s gangem zlodějů aut byl špičkový. Celkově nadprůměr, a nejen díky Carrie-Anne, ale na čtyři hvězdy to není. ()

DjLAky 

všechny recenze uživatele

Luxusní seriál. Nejvíce si pamatuji jednu epizodu, jak zločince, který někde umístil bombu, přesvědčili, že spadl s "letadlem" někam do lesa a pak ho probudili v "nemocnici", kde mu na TV přehrávali odpolední zprávy kde jako hlavní téma bylo vybuchnutí bomby... a on se na lůžku prokecl... Nemocnice byli jen kulisy, letadlo jen takový ten trenažér... jen následně to vězení pro toho teroristu pak bylo "ORIGINÁL"! :-D PS: LeeLee Sobieski mi v hercích nějak nesedí! Ani na IMDb není uvedena! Chtělo by to překontrolovat! ;-) Asi chybka... ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Teda nikdy jsem to nevidel a ted (2011) se to dost dobre hodnotit neda... Technika postoupila o nekolik svetelnych let dopredu, coz je hodne znat, ale na druhou stranu je v tom videt veci, ktere tehdy bezne, nebo vubec nebyly a dnes opravdu jsou, coz potesi a celkove to ma svou originalitu a i pres vcelku jednoduche pripady, ktere tam resi jsem se kupodivu nekolik dilu od toho neodlepil, coz je taky vykon! Fakt povedene a i dnes koukatelne! 70% !! ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Seriál sice nedosahuje kvality filmů s B. Brownem, ovšem celý tenhle skvělý nápad - spojení trikařů a zločinu alespoň úspěšně rozvedl. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama