Reklama

Reklama

Superman

(seriál)
  • USA Lois & Clark: The New Adventures of Superman (více)
USA, (1993–1997), 66 h 41 min (Minutáž: 42–90 min)

Předloha:

Jerry Siegel (komiks), Joe Shuster (komiks)

Hudba:

Jay Gruska

Hrají:

Dean Cain, Teri Hatcher, Lane Smith, Justin Whalin, Eddie Jones, K Callan, Elizabeth Barondes, John Spencer, Tracy Scoggins, Michael Landes, Beverly Garland (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Planetě Krypton, zvláštní ledové kouli ve vzdálené galaxii, hrozí výbuch. Starostliví rodiče stihnou ještě před apokalypsou vyslat svého syna Kal-Ela na planetu Zemi, aby se zachránil, nicméně vědí, že bude muset do smrti žít jako muž dvou tváří, neboť bude mít schopnosti, které budou na Zemi jedinečné a neobvyklé a bude mu hrozit neustálé nebezpečí. Kal-Ela se ujmou manželé Kentovi žijící na farmě na americkém venkově a pojmenují ho Clark. Vychovají z něj slušného, spravedlivého a poctivého muže s pevnými zásadami. Až dospěje, přestěhuje se do velkoměsta a pracuje zde jako nenápadný reportér Daily planet. Na zemi se však často objevují nebezpeční zločinci, kteří chtějí páchat zvěrstva na bezbranných lidech. A to je chvíle pro Clarka, kdy musí změnit svou podobu a jako superrychlý a supersilný Superman letět na pomoc… (hudryhudry)

(více)

Recenze (190)

fleker 

všechny recenze uživatele

mě vždycky fascinovalo jak dokazal vodlišit dobro vod zla.....třeba dete po ulici, a vidíte chlapa v zeleným tričku, jak honí chlapa v modrym tričku..........to se mne nedavno stalo.....chtel sem jednomu pomoct....ale nevedel sem komu,,,rikal sem si, bud je zlej ten modrej, neco proved tomu zelenýmu a ten ho proto honí,,,,a nebo taky muze bejt zlej ten ten zelenej, a ten modrej si chce jenom zachránit zivot,,,,já v tehlech konfliktních situacích nikdy nevim....tak sem pro jistotu srazil voba.......no a ukázalo se, ze jen bezeli na autobus ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Gruska: 1. Main Title Theme ,2. The Mothership ,3. Lois & Clark Courting ,4. The Final Proposal ,5. Clark In The Country ,6. The Final Battle ,7. Lois' Big Band ,8. Clark's Salsa ,9. Superman Say's Goodbye ,10. Lois & Clark's New Home ,11. Baby Dreams ,12. The Villains ,13. Superman Flies Home ,14. Lois & Clark's First Love Theme ,15. Virtual Reality ,16. Tez Arrives ,17. Zarah & Ching ,18. Tempus ,19. Clark Fun ,20. Playing The Game ,21. Main Title Theme (Extended Mix) ()

Reklama

Pepy 

všechny recenze uživatele

Nemůžeme srovnávat filmy se seriály, ale tohle je jiná náplň chutě. Superman má spoustu dobrých filmů, které dobyli svět, ale seriál jako je tenhle, je úplně o ničem jiném. Chápu lidi, kteří hodnotili pod průměr, ale také chápu ty, kteří tomu dali nadprůměr. Herci nejsou tak zajímavý, jakožto film na který se dá koukat, takže je dobré ho sledovat. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatnej seriál to neni. Efekty jsou hodný béčkových 90. filmů. Příběhy na sebe docela navazujou, některý jsou pěkný jiný průměrný. Občas jsem se u toho i zasmál. Obsazení je podle mě vydařený. Superman dobrej, pro buchty hezoun. Lois trhlá , ale s Clarkem a zbytkem týmu k sobě pasujou jak prdel na hrnec. Pro mě 85% :) ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl špunt, tak jsem tohohle Supermana hltal. Ok, efekty jsou mnohdy děsný, o ději jednotlivých epizod ani nemluvím. Přesto jsem to miloval a viděl sem to nespočetněkrát. Vyzdvihnu Lois Leinovou, kterou hrála Teri Hatcher. Dá se říct, že byla moje první láska. Sledoval jsem na TV NOVA, kde to mnohokrát opakovali. Dnes už bych se na to nepodíval, ale za ty krásné chvíle, když jsem na to koukal dám 3 hvězdy. - 60%. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • V seriály sa spomína aj Batman. Celkovo 3 krát. (rador)
  • Svadba Lois a Clarka sa zhoduje s tou komiksovou. (rador)
  • Dean Cain a Lane Davies (Tempus) oslavujú narodeniny v rovnaký deň - 31. júla. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama