Reklama

Reklama

Bohové se zase zbláznili

  • Hongkong Xiang Gang ye feng kuang (více)

Obsahy(1)

Náčelník křováckého kmene Xi, který se kdysi vydal vrátit bohům láhev od Coca-Coly a potom se vypořádal s bandou pašeráků slonoviny, když hledal své ztracené děti, má nové poslání. Od mladé Čínanky Sharon, která v buši natáčela reklamu na hamburgery firmy Malibu totiž dostal další láhev i s malým suvenýrem, žlutým péřovým ptáčkem, uvnitř. Protože se vesnici nikdo ptáčka nedokáže "osvobodit" vydá se Xi opět na cestu a shodou nehod a náhod se nečekaně ocitne v Hongkongu. Tady se setká nejen se Sharon a jejím popleteným asistentem Johnem, ale také s dvojicí pašeráků, kterým omylem sebere váček s pašovanými diamanty. A tak se Xi ocitl uprostřed moderního velkoměsta, které se mu příliš nezamlouvá, mezi lidmi, jejichž podivné chování není schopen pochopit, pronásledován padoušskými pašeráky a vymoženostmi moderní civilizace a ještě ke všemu je tu jeho úkol osvobodit ptáčka z láhve. Není však sám kdo má starosti. Sharon zjistí, že její nevěrný manžel zmizel za hranicemi nejen s milenkou, ale také se všemi penězi. I na to, jak se ovšem vzápětí ukáže, má Xi jednoduchý recept. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (72)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Dle mě to nebylo (ani není) až tak hrozný, aby si od většiny uživatelů zasloužil N!xau odpad!. Souhlasím, že originalita už opadla. Jakpak by také ne, když je originální jen něco, co člověk vidí poprvé. Pochopitelně už tedy pokračování nemůže být originální. :-D Už pouze z principu, že ostatní tenhle film tolik shazují, tak já mu naopak přidám. Že k tomu musím mít i jiný důvod? Proč bych měl? ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Celkově průměrná komedie na 3 hvězdy, ale že to tady všichni nespravedlivě odsuzují hodnocením ´´odpad!´´, což podle mě není spravedlivý, jelikož to tak příšerný tedy rozhodně nebylo, připisuji hvězdy čtyři. A za suprovou scénu v kamionu na kterou se klidně a s přehledem dokážu koukat i 100x, tak za to uděluji speciálně další hvězdu. Tudíž celkové hodnocení, které dávám je plného počtu. :) ()

Reklama

packa odpad!

všechny recenze uživatele

Je smutné vidět, jak asijští tvůrci zprasili legendu. První dva díly mám velice rád, především pro jejich originální humor. To co Hong Kongským "tvůrcům" vzniklo pod rukama však v žádném případě vtipné není. A mě bolí u srdíčka, když vidím, co jsou někteří tvůrci ochotní udělat pro prachy. Doufám, že na filmu pořádně prodělali, nic jinýho by si ani nezasloužili, dobytci! ()

erased 

všechny recenze uživatele

Skvělých kvalit prvního dílu určitě tento čínský počin nedosahuje, ale snaží se jej vykrádat jak to jenom jde. Většinou se mu to sice nedaří, ale tam kde ano, dosahuje film téměř kvalit svého předchůdce. Několik skvělých scén sice film nezachrání, nakonec jsem se ale přece jen u křováka ve městě bavil. ()

A.L.E.S. odpad!

všechny recenze uživatele

Zbláznit se musel nejspíš režisér a scénárista, protože něco tak trapného se jen tak nevidí. Opravdu nebylo čemu se smát, po 16 minutách, kdy už je na filmu znát, jestli mě bude bavit nebo ne, jsem to vypnul. Pokud je to komedie a musím více než čtvrt hodiny čekat na nějaký fór nebo humornou scénu, pak je to hodně slabé. Korunu tomu nasadilo i české znění, kdy z mlaskavého jazyka křováků udělali uječeného troubu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama