Ohnivý drak

Komedie / Akční

Hong Kong, 1986, 95 min

Wellson Chin

• LION-MR.T

Scény s Jackiem jsou vystřiženy z Mise moci,předešlého muže nebo vidíme záda dabléra. A hudba z Útěku z New Yorku,božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ubohá vykrádačka všeho a naprosto laciné. Jackie tohle neměl za potřebí,tak tady ani nehrál.(2.3.2011)

U tohohle filmu jsem si říkal. Další sračka co vydalo Interdomino a oono ne.... Ono se to celkm povedlo.(2.8.2009)

• Terva

Kde já jsem to už viděl ?(16.5.2011)

• twinpeaks

Na rozdíl od "Mise moci", které to je zřejmě něco jako pokračování, mě na tomhle filmu baví tak akorát některé souboje a to je tak všechno. Stejně chaotické jako zmiňovaný snímek, ale narozdíl od něj je tohle nudné. Spousta scén vystřižených právě z předešlého filmu. A navíc, podle mě Jackie Chan ani neví, že v tomhle filmu hrál, protože jeho zhruba pětiminutová role byla vystřižena opět z "Mise moci", nic nového tady sám nezahrál..... To, co se mi na "Misi..." tolik líbilo tady chybí, je to jen slepenina nudných a nezáživných scén a i ty akční nějak postrádají šťávu a tempo..... Jediné překvapení na filmu je, že až na jednoho, všichni kladní hrdinové zemřou!!!!(3.1.2009)

• nouvelle vague

Tenhle film se nedá hodnotit. Něco tak zvrácenýho jsem nikdy neviděl.(21.11.2010)