Ohnivý drak
Komedie / Akční
Hong Kong, 1986, 95 min
Wellson ChinHrají:
Carina Lau, Jackie Chan, Ken LoObsah
Dobre organizovaná skupina čínskych nacistov unesie niekoľkých generálov. Agent John dostáva neľahkú úlohu - vypátrať ich. Pokúsi sa spojiť s podsvetím, aby ich oslobodil. To je východzia situácia napínavého akčného filmu, ktorý poteší všetkých milovníkov ázijských bojových umení. (oficiální text distributora)
LION-MR.T
odpad!Scény s Jackiem jsou vystřiženy z Mise moci,předešlého muže nebo vidíme záda dabléra. A hudba z Útěku z New Yorku,božeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Ubohá vykrádačka všeho a naprosto laciné. Jackie tohle neměl za potřebí,tak tady ani nehrál.(2.3.2011)
Campbell
U tohohle filmu jsem si říkal. Další sračka co vydalo Interdomino a oono ne.... Ono se to celkm povedlo.(2.8.2009)
Terva
Kde já jsem to už viděl ?(16.5.2011)
twinpeaks
Na rozdíl od "Mise moci", které to je zřejmě něco jako pokračování, mě na tomhle filmu baví tak akorát některé souboje a to je tak všechno. Stejně chaotické jako zmiňovaný snímek, ale narozdíl od něj je tohle nudné. Spousta scén vystřižených právě z předešlého filmu. A navíc, podle mě Jackie Chan ani neví, že v tomhle filmu hrál, protože jeho zhruba pětiminutová role byla vystřižena opět z "Mise moci", nic nového tady sám nezahrál..... To, co se mi na "Misi..." tolik líbilo tady chybí, je to jen slepenina nudných a nezáživných scén a i ty akční nějak postrádají šťávu a tempo..... Jediné překvapení na filmu je, že až na jednoho, všichni kladní hrdinové zemřou!!!!(3.1.2009)
nouvelle vague
Tenhle film se nedá hodnotit. Něco tak zvrácenýho jsem nikdy neviděl.(21.11.2010)