Reklama

Reklama

Girl on the Third Floor

  • Nový Zéland Girl on the Third Floor (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Don Koch (CM Punk) kúpil starý dom pre svoju tehotnú manželku Liz (Trieste Kelly Dunn), ale i preto, aby zabudol na minulosť, v ktorej sa dopustil viacero chýb. Rozhodol sa preto, že dom bude opravovať svojpomocne a s Liz sú v kontakte len cez telefón a príde až keď bude dom plne obývateľný. Lenže ten dom má temnu minulosť a Don to začne zisťovať už od začiatku, že s nim nieje niečo v poriadku. A tak sa začnú hromadiť nevysvetliteľné javy, ktoré svedčia o tom, že dom je živší ako sa na prvý pohlaď zdalo. (Astaroth12)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (45)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Hodinu se díváme na dost tragickou rekonstrukci domu amatérským kutilem. Chlap je hnusný už na první pohled. Koulí očima, protahuje obličej, určitě má potetovaný i penis. Čas od času se lekneme děsivého zvonku. Z dírek vypadávají skleněné kuličky. Jde z nich strach. Skleněnek je více a více. Občas se objeví blondýna v krátkých kaťátkách. Nechci být sprostý, ale celý film je vlastně o hovně 💩💩💩💩💩! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Producent Hororů, We Are Still Here či Starry Eyes, které jsem už viděl a byly to celkem dost dobré filmy, napsal a režíruje svůj vlastní Horor a nedopadlo to vůbec špatně. Tempo je zpočátku pomalé a jeví se to jako klasická duchařina, ale jakýsi CM Punk, je celkem sympaťák a udržel moji pozornost. Dost velký úlet začne, když se objeví na scéně sexy blondýnka, tady film otočí o 180° a jasně dá najevo, že o klasickou duchařinu tady nepůjde ani náhodou. Celkem jsem čuměl, jak originální Horor to nakonec byl. Dojde na pár brutálních i nechutných scén, za co přidávám hvězdu navíc. Bavil jsem se a doporučuji. (Full HD, 153. hodnocení) P.S. Belgický ovčák byl nádherný. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

A jako co? Hodinu nějaký potetovaný maník spíš bourá, než rekonstruuje barák (tedy spíš flop, než flip), sem tam se objeví bez ladu a skladu nějaké bububu, pak vlastně ani nevíme, kam zmizel, a nastoupí najednou jeho těhotná manželka, která nerekonstruuje, ale přece jen s palicí v ruce nějakou paseku nadělá. A na závěr nám to pastorka odvedle vysvětlí, oč šlo. Jako ok, staré hříchy, trest, dejme tomu, ale to by to někdo musel umět pořádně a tajemně a zajímavě podat. Navíc to má tak očekávatelný a dnes u hororů žel tak profláknutý konec, že sorry jako. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že ako krátky film by to fungovalo lepšie. Toto spracovanie pôsobí príliš natiahnuto a umelo. "Girl On The Third Floor" podľa mňa konceptom nie je na zahodenie. No filmu veľmi dlho trvá, kým začne skladať jednotlivé karty. A vysoko to ovplyvňuje výsledný dojem. Mám pocit, že veľmi málo vecí tu reálne dáva nejaký zmysel. Ale oceňujem snahu. Páči sa mi spôsob, akým ten dom útočí. Ako keby mal z nich vytiahnuť to absolútne najhoršie. A je potrebné s tým bojovať. Lenže nie každý to zvládne, pretože je veľmi jednoduché podľahnúť pokušeniam. Film už v úvode chce do toho priniesť trošku vizuálneho hororu, no v tomto smere film trošku zlyháva. A jednotlivé scénky moc nefungujú. Je to trošku nuda. Moc sa toho nedeje, len sme v dome, ktorý sa rekonštruuje a všetko je skrz na skrz prehnité a hnusné a dokopy neviem či to má aj nejaký zmysel. Kládol som si otázku či náhodou ten dom nie je nejakým spôsobom nažive. Je tu jedna skvelá scénka, kde Don začne udierať kladivom do jednej steny a aký to bude mať efekt v iných miestnostiach. To priam pôsobí ako keby domu ubližoval. A je to fascinujúce. Rovnako fascinujúce momentky prídu aj keď sa konečne Liz dostaví za svojim manželom. Myslím si, že tam film konečne začal ukazovať svoje tromfy. No trvá mu asi 50 minút, kým konečne začne budovať skutočnú atmosféru. Preto si hovorím, že mali to spracovať ako krátky film. V takom prevedení to malo väčšiu šancu udržať nás v pozornosti a vystrašiť nás. Na zahodenie to nie je, ale je to ťažké tomu filmu dať nejaké skutočné odporúčanie. Hodnotenie: C ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Začátek je dosti otřesný. Vyjma toho, že občas po domě vytékají šťávy ze zvláštních míst, se nedělo nic zajímavého. Místo toho si tvůrci usmysleli, že bude vhodné ukázat nám hodinovou rekonstrukci domu nesympatickým patlalem. Nějak jsem však doufal, že se to zlomí a představoval si alespoň úctyhodné finále. Bylo zde totiž hodně vcelku zdařilých znepokojivých hororových náznaků, proto to skutečně chvílemi působilo, jakoby jim to mohlo vyjít. Nepřijde mi však, že by se něco z toho vydařilo a pouze to tak podtrhlo fakt, že jde o další mdlý horor bez atmosféry. Film, ze kterého odcházím nejen zklamaný, ale i vcelku zmatený. Na závěr se sice mysteriózní část rozjede na plné obrátky, zpravidla však vrší jednu podivnou věc na druhou a nikdo se to neobtěžuje příliš vysvětlovat. Věci, jenž mohu pochválit, je především dobře fungující duch domu (Sarah Brooks) a pak vedlejší postava všetečné sousedky (její příběhová linka měla být určitě obsáhlejší). To je ale zatraceně málo! Zbytek na mne absolutně nezapůsobil a vidím to tak na 30%. PS: Musím říct, že než shlédnout něco podobného, to už raději dávám přednost 13% kravinám, ve kterých se nezdaří vůbec nic. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v domnělém strašidelném domě ve Frankfortu ve státě Illinois. (Kudly4)

Reklama

Reklama