Reklama

Reklama

Wan Tin-Sau je herec vedlejších rolí a dobře se mu daří - omylem - pokazit téměř každé natáčení. Kromě svého vystupování dává lekce hraní v místním uměleckém centru, které vede. Jednoho dne se k němu přihlásí skupina dívek z nočního klubu, které žádají, aby je naučil lépe předstírat nevinnost. Wan Tin-Sau se zamiluje do jedné z nich. Aby bylo štěstí úplné, dostane hlavní roli ve filmu se superhvězdou Cuckoo. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Postavy jsou ti jednak herci, ale i ti, kteri ke sve profesi nejake to hrani potrebuji. Takze to ma pocertech dobrej napad. Vtipku tu je hafo. Hlavne ten s malym chlapeckem. Tragedie tu je dobre odvedena. Omyly postav se daji pochopit a hodne boli - tak to ma bejt. Romantika je velice dobre spojena s tragedii. Akce je v poho. Dej nejni trapnej. ()

Idaho 

všechny recenze uživatele

Pokud kdy někdo pochyboval o Stephenu Chowovi jako o herci, tak, po tomhle filmu to musí odvolat. Protože první slovo, které mi proletělo hlavou při jeho prvním objevení na obrazovce, bylo Charlie Chaplin. Jeho hořký, a přesto odhodlaný výraz ve tváři, se kterým se rval s nepřízní osudu, na mne udělal ohromný dojem. S Lhurgoyfovým komentem se dá v zásadě souhlasit až na ten nepochopitelný humor. Jediné, co bylo na filmu nepochopitelné, byl konec, který film bohužel u mě shodil o stupeň níže. ()

Reklama

Puslanka 

všechny recenze uživatele

Docela rozporuplné pocity a zmatení ve mně vyvolává. Některé části bych ohodnotila jen dvěma hvězdičkami, jiné na lepší tři. Nemám ráda nechutnosti typu houpajícího se soplu nebo extra zvláštní zákazník v klubu...někomu přijdou vtipné, mně se zvedá žaludek...jindy vysloveně komediální scéna, pak zas pro změnu krutě vážný...trochu mi připadá, jako by se někdo nedokázal rozhodnout, kam film zařadit. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Z filmařského hlediska místy dost slabé, ale všechno zachraňuje svým úžasným hereckým výkonem Stephen Chow, kterého jsem nikdy neviděl hrát líp. I jeho postava je skvěle napsaná, touží po tom být skutečný herec a dostat svou krabici s obědem. A každá scéna s Cecilií Cheung je poklad sám o sobě. Škodo že okolo nich se motá spousta jiných debilních postav a humor má dost proměnilivou kvalitu. ()

Lhurgoyf 

všechny recenze uživatele

Na to, že je film z roku 1999 mi jeho spracovanie a spôsob réžie prišli takmer ako z predrevolučných 80-tych rokov. Čiže otrasné herecké výkony (až na Stephena Chowa a krásnej Cecilie Cheung), nepochopiteľný slovný humor, béčková minimalistická výprava, lacná hudba a dementný príbeh. PS: Jackie Chan sa objaví na plátne asi na 3 sekundy, povie jednu vetu a zmizne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama