Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

haffen 

všechny recenze uživatele

Takto by vyzeral Krok za krokom, keby ho tvorcovia pošahali na plnej čiare. Videl som pár dielov a dodnes neviem čo ma udržalo ich dopozerať. Každopádne zlý, príšerne na morálku tlačiaci a tým aj hodne vtieravý seriál. Zlé herecké obsadenie, príliš veľké vekové rozdiely a sestry Olsenové tomu už len dávajú čerešničku na torte. 1* ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jo, tak to už je dávno. Sobota dopoledne (alespoň tuším) na ČT1 v polovině 90. let. Tenkrát jsem se skvěle bavil (i když "Krok za krokem" jsem měl vždycky radši) a největší týpek byl Joey. Dneska by to už asi nebylo takové, ale při případné repríze bych se na to podíval. Nebo radši ne? Nostalgie - 50%. ()

Reklama

Zl0 

všechny recenze uživatele

Silený humor založený na iritujúcich nevychovaných ďeťoch. Ako výplň nudného poobedia po škole to bolo užitočné, ale na nič viac. To som ešte chodil len myslím na strednú keď to bežalo a už vtedy som si myslel že za to čo sa tam niekedy predvádzajú by v našich končinách dostali skôr preplesk ako potlesk. A nikto by sa nesmial. Chýbali tomu už len nejaké zvieratká a ja hodím šabľu z hnusu. ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Z pohledu českého diváka ne až tak zažitý seriál, protože se vysílal jen jednou a to jen dvě první série. Vím, že to běželo na Markíze, a dokonce s českým dabingem, ale tehdy jsme tu neměli moc možnost, jak to sledovat. Nevím tedy nic o kvalitě pozdějších sérií. Step By Step je údajně lepší. No, nevím, i Step později narazil na úpadek kvality. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Sitcom, který v podstatě nebyl vůbec vtipný, vlastně je to přesně ten druh sitcomu z 80.let, který parodují Simpsonovi v díle 11 serie 22. V každém dílu navíc na mládež vyskočilo nějaké to ponaučení. Pochybuji, že to ještě někdo někdy nasadí do vysílání. Viděno tenkrát asi 15 dílů, měl jsem holt spustu času. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (30)

  • Adresa Tannerů je 1882 Gerard Street. Exteriérové záběry Tannerovic domu jsou ve skutečnosti z domu na ulici Broderick Street 1709. (veronikajel)
  • Mary-Kate a Ashley Olsen ztvárnili postavu malé Michell Tanner. A tak když nebyla herecky naladěna Mary-Kate, šla na plac o dvě minuty starší Ashley. Navíc holky měly poměrně rozdílnou povahu, takže Mary-Kate zvládala výborně komické scény, ostýchavá Ashley naopak ty vážné. (Michael02)

Reklama

Reklama