Rodinný morální sitcom, v něm je ovšem po několika málo dílech vyčerpán všechen humor mezi tímto nevhodně věkově poskládaném obsazení. Některé díly sice snesou srovnání s o něco mladším, přesto výrazně lepším ‚Krok za krokem‘, ale špička žánru je jasná. Full house to tedy není. 50%.(9.10.2005)

__Full House: 3.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,358,472 //počet predaných kusov 69,701 ║ __Full House: 4.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,490,992 //počet predaných kusov 65,052║ __Full House: 6.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,869,278 //počet predaných kusov 84,890(18.1.2011)

• DaViD´82

Za začátku příjemný sitcom, ale po prvních řadách natahovaná nuda o stále tom samém se stejnými vtipy kde již hlavně ta děvčata lezla pěkně na nervy.(14.4.2005)

• dobytek

Bob Saget se celou dobu tak úchylně usmívá, až to vypadá, že před natáčenem nakládal těm nebohym děvčátkům někde v šatně. Jinak děti fakt nesnášim, ale na druhou stranu mi tento shit-com vadí o trochu míň, než Krok za krokem.(24.12.2007)

Zábavný rodinný seriál.(12.2.2011)

• berg.12

"Krok za krokem" je o stupeň lepší. Příliš malé děti, příliš velcí dospělí, nic mezi...to moc nefungovalo.(9.10.2005)

Jo, tak to už je dávno. Sobota dopoledne (alespoň tuším) na ČT1 v polovině 90. let. Tenkrát jsem se skvěle bavil (i když "Krok za krokem" jsem měl vždycky radši) a největší týpek byl Joey. Dneska by to už asi nebylo takové, ale při případné repríze bych se na to podíval. Nebo radši ne? Nostalgie - 50%.(15.10.2011)

Svýho času pohoda, ale pochybuju, že dneska bych to snesla...(16.3.2009)

Tak tohle byla hustá jízda!!(5.2.2009)

Nic, co byste už neviděli... To opravdu příliš nevyzní, ale realita se těžko přemaže. Nicméně základní kostra je vděčná a postavy nápaditě vymyšlené (pozdější Krok za krokem se více než inspiroval), problémem je poněkud dětinské pojetí a takové to trapné "a teď začneme moralizovat". Pěkně tady na české databázi drbeme americkou klasiku, která je pro pochopení myšlení oné země opravdu důležitá. Vychází to tak - seriál spíše pro sociologický průzkum než-li pobavení. Z průměru vyčínvají jen okouzlující Jodie Sweetin (nebohá tu nemá ani profil...) a sympatický John Stamos, zbytek do propadliště. Věčná škoda, že se tihle dva výrazněji neprosadili.(18.3.2006)

Naprosto průměrný sitcom pro celou rodinu, který rychle omrzel díky repetetivnosti jednotlivých dílů... vůbec nechápu, kde se jich nabralo celých 192 a kdo u toho celou dobu vydržel. 50%(19.5.2009)

• mysiak

Prvý seriál, ktorý som pozeral pravidelne, no klasika a John Stamos bol najlepší...(15.9.2008)

• Z0oMb3E

Krok za krokom trochu inak.(27.4.2010)

Krok za krokem light! Malé Olsenky zde byly kouzelné...(20.5.2007)

• cariada

Né zrovna moc povedený sitcom o třech mužích co se starají o tři děti jednoho znich, kdysi to dávala ČT, ale jenom pár dílů.(22.2.2009)

• BoPo

Seriál ktorý všetko vsadil na detskú "roztomilosť". Roztomilé to nebolo a z detí navyše neskôr vyrástli skutočne nepekné slečny. Našťastie táto doba temna je už dávno preč.(22.1.2011)

Hezký americký rodinný seriál plný docela milého humoru, jen by se to krásně obešlo bez té jedné povinné, poučné a trapné chvíle, kterou si prostě americké seriály žádají ... "Přatelé" jim dnes mohou konkurovat....(19.8.2009)

• waits

Sitcom, který v podstatě nebyl vůbec vtipný, vlastně je to přesně ten druh sitcomu z 80.let, který parodují Simpsonovi v díle 11 serie 22. V každém dílu navíc na mládež vyskočilo nějaké to ponaučení. Pochybuji, že to ještě někdo někdy nasadí do vysílání. Viděno tenkrát asi 15 dílů, měl jsem holt spustu času.(19.10.2011)

...ale jenom kvůli prvním dvoum řadám! Ty ostatní nestojej za nic moc :)(12.1.2003)

Nostalgie :)(16.2.2004)