Reklama

Reklama

Plný dům

(seriál)
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (1987–1995), 73 h 9 min (Minutáž: 21–24 min)

Tvůrci:

Jeff Franklin

Scénář:

Leonard Ripps, Tom Amundsen, Boyd Hale, Linda Lane, Gigi Vorgan (více)

Hrají:

John Stamos, Dave Coulier, Bob Saget, Candace Cameron Bure, Mary-Kate Olsen, Ashley Olsen, Jodie Sweetin, Lori Loughlin, Tahj Mowry, Jurnee Smollett (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(192)

Když manželka Dannyho Tannera nečekaně zemře, zůstane sám se svými třema dcerkami, D.J., Stephanie a Michelle a není tady nikdo, kdo by mu pomohl s výchovou dětí. Naštěstí se objeví jeho švagr Jesse, který si hraje na rockera a Joey, zábavný komediant a spolu mu nabídnou pomoc s výchovou dětí. Navíc je tu ještě Rebecca Donaldson, Jessyho přítelkyně, která je vždy při děvčátkách, když ji potřebují. (TV Nova)

(více)

Recenze (89)

T2 

všechny recenze uživatele

__Full House: 3.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,358,472 //počet predaných kusov 69,701 ║ __Full House: 4.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,490,992 //počet predaných kusov 65,052║ __Full House: 6.sezóna▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,869,278 //počet predaných kusov 84,890 ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Rodinný morální sitcom, v něm je ovšem po několika málo dílech vyčerpán všechen humor mezi tímto nevhodně věkově poskládaném obsazení. Některé díly sice snesou srovnání s o něco mladším, přesto výrazně lepším Krok za krokem, ale špička žánru je jasná. Full house to tedy není. 50%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Za začátku příjemný sitcom, ale po prvních řadách natahovaná nuda o stále tom samém se stejnými vtipy kde již hlavně ta děvčata lezla pěkně na nervy. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Bob Saget se celou dobu tak úchylně usmívá, až to vypadá, že před natáčenem nakládal těm nebohym děvčátkům někde v šatně. Jinak děti fakt nesnášim, ale na druhou stranu mi tento shit-com vadí o trochu míň, než Krok za krokem. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Opět komentuju po paměti. prvních pár epizod bylo docela vtipných, ale rychle se to vyčerpalo a já tehdy odpadl někdy po první sérii (a i když jsem v komentáři kritizoval Krok za krokem, je pravda, že od toho jsem neodpadl nikdy). ()

sud 

všechny recenze uživatele

Jo, tak to už je dávno. Sobota dopoledne (alespoň tuším) na ČT1 v polovině 90. let. Tenkrát jsem se skvěle bavil (i když "Krok za krokem" jsem měl vždycky radši) a největší týpek byl Joey. Dneska by to už asi nebylo takové, ale při případné repríze bych se na to podíval. Nebo radši ne? Nostalgie - 50%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tento americký sitcom som nikdy nemal rád. Celá jeho koncepcia je mi akási podozrivá. Traja slobodní, dospelí chlapi žijú v jednom dome s troma maloletými dievčatami, ktoré sú dcérami jedneho z nich. Smrdí mi to pedofíliou. Tí traja maníci sa mi vôbec nepozdávajú. Vyzerajú ako predpisoví zvrhlíci. Mala by tam zasiahnúť sociálka. Detiská odobrať, dať do výchovného ústavu a pánov pekne po jednom predviesť na políciu a poriadne preveriť, čo sa vlastne v tom ich "Plnom dome" v skutočnosti dialo. * ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný sitcom pro celou rodinu, který rychle omrzel díky repetetivnosti jednotlivých dílů... vůbec nechápu, kde se jich nabralo celých 192 a kdo u toho celou dobu vydržel. 50% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Milá a neškodná rodinná show. Neviem či sa radovať alebo plakať, že nám svetu dala sestry Olsenové. Najradšej som mal elvisáckeho Johna Stamosa. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela nudná moralitka, která není ani trochu vtipná a která dala světu sestry Olsenovy a již za to by měla být zakázána až do konce bytí... Ale abych byl spravedlivý, Olsenky vystupující jako malá Michelle jsou v tomto seriálu to jediné na co se dá dívat... A to je opravdu hodně smutný příběh... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Na tenhle sitcom si vzpomínám už z dětství. Byla to pro mne vždy taková kombinace Tři muži a nemluvně a Krok za krokem. Bohužel tu bylo až příliš mužů a až příliš malých holčiček. Postupně se vytratil vtip a malé holčičky mne dováděly k šílenství. Možná jen špatně namíchaná kombinace herců. 45% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Seriál ktorý všetko vsadil na detskú "roztomilosť". Roztomilé to nebolo a z detí navyše neskôr vyrástli skutočne nepekné slečny. Našťastie táto doba temna je už dávno preč. ()

Reklama

Reklama