Reklama

Reklama

Krok za krokem

(seriál)
Komedie / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrají:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(160)

Zatímco manželé Carol a Frank se mají rádi, jejich děti z prvních manželství se upřímně nenávidí a dělají si samé naschvály. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (188)

  • Cody (Sasha Mitchell) nosí klobouk ve tvaru sýru, který se nazývá „Cheesehead“. Je to klobouk, který nosí fanoušci týmu Green Bay Packers, kteří patří k nejúspěšnějším klubům v historii amerického fotbalu. Tomuto klubu fandí celá seriálová rodina Lambertů. (Lajty)
  • Cody Lambert (Sasha Mitchell) používá s oblibou slůvko „čéče“. V originálním znění říká „dude“ (volně přeloženo „kámo“). (Haller)
  • Dům, který se stal pro seriál předlohou, najdeme na Fletcher Avenue ve městě South Pasadena v Californii. Stejně tak dům, který byl pouze v prvním díle Seznamování použit jako Frankův (Patrick Duffy). Oba se nachází v téže ulici nedaleko od sebe. Natáčení ale probíhalo ve studiu v Los Angeles. (Skautka)
  • V jedné epizodě luští Frank (Patrick Duffy) křížovku, ve které nemůže přijít na jméno města v Texasu na 6 písmen. Jedná se o narážku na seriál Dallas (od r. 1978), kde Patrick Duffy ztvárnil Bobbyho Ewinga. (Kulmon)
  • Codyho (Sasha Mitchell) v seriálu zasáhne blesk celkem třikrát. Pravděpodobnost zásahu člověka bleskem je přitom 1 : 3 000 000. (bobajz1)
  • Zábavný park, který můžete vidět v titulcích, se jmenuje Six Flags a nachází se poblíž Los Angeles. (Handle)
  • Sasha Mitchell (Cody) je skutečně kickboxer a má černý pás z karate. Obojí mu přitížilo během aféry při rozvodu s manželkou. Mitchell byl ze seriálu vyhozen kvůli obvinění z domácího násilí (ČSFD)
  • V kulisách domu obývaném rodinou se natáčelo více seriálů. V kulisách obchoďáku nakupovala např. hlavní postava seriálu Roseanne (od r. 1988). (viperblade)
  • 3. září 1996 během natáčení 6. řady byl Brandon Call (J.T.) při přepadení postřelen do obou rukou a natáčení se na nějakou dobu přerušilo. V té době bylo natočeno jen prvních 7 epizod 6. řady. Zbytek byl dokončen až na jaře 1997. (Roby)
  • Po společném účinkování v seriálu Dallas (od r. 1978) Sasha Mitchell (Cody) vřele poděkoval Patricku Duffymu (Frank) za to, že mu zajistil roli v tomto seriálu. Duffy mu odpověděl, že ani nevěděl, že byl Mitchell obsazen. (Roby)

Související novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama