Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Desaťročná Katka cestuje z Bratislavy na prázdniny. Ide na dedinu ku svojej tete, ktorá ju ale nečaká, pretože ju náhle museli odviezť do nemocnice. Čo teraz? Domov sa vrátiť nemôže, pretože mamička odišla za oteckom do zahraničia. Katky sa ujíma suseda Juríčková, no jej deti ju prijímajú ako nevítaného hosťa. Nakoniec sa nasťahuje k ďalšiemu príbuznému, k ujovi Jožovi a okamžite plánuje, ako mu dá jeho staromládeneckú domácnosť do poriadku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý, reprízovali to snáď 5 rokov za sebou počas letných prázdnin a neprestalo ma to baviť. Tento rok som to videl znovu a už to síce nemalo to čaro ako kedysi, ale je to naozaj milé, starosvetské, konzervatívne... až mám chuť vrátiť čas. Snažil som sa prísť na to, kde to točili. ŠPZ-ky boli považsko bystrické. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Desať ročná Kata z Bratislavy trávi letné prázdniny na vidieku. Tam sa stretáva s bandou miestnych mladistvých buranov a pretože je náramne všetečná, uvedomelá a sebavedomá tak všade a vždy rozdáva rozumy. "Leto s Katkou" je starý zabudnutý televízny seriál pre deti a mládež, ktorý bol natočený v roku 1975 v socialistickom Československu a je to na ňom poriadne poznať. Svojho času to malo svoje čaro, ale v dnešnej dobe je to len archaické, naivné a úplne zbytočné dielo. ** ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Výborně udělaný seriál pro celou rodinu, příjemný, pohodový, vtipný a dobře zahraný. Z československých seriálů pro děti zřejmě nejlepší. Výborná je nejen představitelka hlavní role, ale i všichni ostatní dětští herci. Škoda, že Jiří Vala musel být nadabován do slovenštiny. Stejný osud však stihl všechny ostatní české herce, kteří si zde zahráli. Kostelkovi předabování dokonce prospělo. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Pre živého Boha Ej Hlemýžď bezobsažný seriál ? :-) Naopak, vtipný seriál pre deti, ktorý STV našťastie nezakopala do svojho bezodného archívu. Paradoxne nakrútený českým tvorcom a poväčšinou českými hercami. Nuž, my sme holt nevyrastali na "Válečkovi". A hoci by to bola pravda, nedovolil by som si seriál KAMARÁDI označiť za bezobsažný. (1.8.2008) ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Sedmidílný seriál místy zcela bezobsažný, dnes v podstatě nicneříkající a nevěrohovdný, pochybuji, že by ho nějaká TV chtěla reprízovat. Katka z Bratislavy musí žít na venkově u tety a strýce, protože rodiče jsou někde v Africe na motáži, takže tam prožívá různá dobrodružství, a jak často bývalo zvykem v dětských seriálech, tak je dost na svůj věk přemoudřelá. Nejsou tu uvedení herci, takže Katku hraje Katka Zatovicová. Další herci abecedně: Jiřina Bohdalová, Peter Debnár, Jana Drbohlavová , Jana Hlinková, Maria Hojerová, Jolana Hola, Norbert Judt, Ladislav Koreny, Lubomir Kostelka, Jan Kramar, Ivan Krivosudský, Eva Kríziková, Martin Masner,Adam Matejka, Vlasta Mecnarowska, Milan Rabas, Ida Rapaicová, Pavla Severinová, Bohumil Slezacek, E. Steignerová, Milan Sulc, Stanislav Triska, Jirí Vala ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Režisér nechcel, aby mala Katka Zatovičová (Katka) rozpustené vlasy. Preto ich maskér nahrievacou kulmou upravoval tak dlho, až zostali spálené a zničené. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama