Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Desaťročná Katka cestuje z Bratislavy na prázdniny. Ide na dedinu ku svojej tete, ktorá ju ale nečaká, pretože ju náhle museli odviezť do nemocnice. Čo teraz? Domov sa vrátiť nemôže, pretože mamička odišla za oteckom do zahraničia. Katky sa ujíma suseda Juríčková, no jej deti ju prijímajú ako nevítaného hosťa. Nakoniec sa nasťahuje k ďalšiemu príbuznému, k ujovi Jožovi a okamžite plánuje, ako mu dá jeho staromládeneckú domácnosť do poriadku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu povýšené komentáře některých zdejších inženýrů, jako třeba MM.Ramoneho a Ej Hlemýždě, kteří se rozhodli zúčtovat s totalitou a obecnou zastaralostí díla prostřednictvím zrovna tohohle vcelku milého a v rámci věkové skupiny i vtipného seriálu pro děti. Mimochodem jako malej jsem Léto s Katkou nikdy neviděl, takže faktor nostalgie prakticky nula, přesto hodnotím kladně. 60% ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Pěkný dětský seriál s letní prázdninovou tématikou pro chvíle oddechu a pohody. Takové už se od listopadu 1989 netočí. Je tu plno vtipných a zajímavých postav. Především soběstačná a výřečná Katka, malý Janko a nebo dvojice svérázných pracantů (nevybavuji si jména postav, jednoho z nich hrál Debnár). Takovéto seriály jsou pohlazením na duši. Ještě štěstí, že jsme tu alespoň dvě desetiletí měli normalizaci, bylo to totiž jediné období našich dějin, kdy se točily kvalitní rodinné filmy a seriály. Leto s Katkou jsem poprvé viděl teprve nedávno, ale i bez nostalgie si zaslouží alespoň 3,5 *. A když vidím, jak to někteří podhodnocují už z principu, že seriál vznikl za socialismu, zaokrouhlím na pěkné 4 * a 75%. ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Pre živého Boha Ej Hlemýžď bezobsažný seriál ? :-) Naopak, vtipný seriál pre deti, ktorý STV našťastie nezakopala do svojho bezodného archívu. Paradoxne nakrútený českým tvorcom a poväčšinou českými hercami. Nuž, my sme holt nevyrastali na "Válečkovi". A hoci by to bola pravda, nedovolil by som si seriál KAMARÁDI označiť za bezobsažný. (1.8.2008) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Výborně udělaný seriál pro celou rodinu, příjemný, pohodový, vtipný a dobře zahraný. Z československých seriálů pro děti zřejmě nejlepší. Výborná je nejen představitelka hlavní role, ale i všichni ostatní dětští herci. Škoda, že Jiří Vala musel být nadabován do slovenštiny. Stejný osud však stihl všechny ostatní české herce, kteří si zde zahráli. Kostelkovi předabování dokonce prospělo. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý, reprízovali to snáď 5 rokov za sebou počas letných prázdnin a neprestalo ma to baviť. Tento rok som to videl znovu a už to síce nemalo to čaro ako kedysi, ale je to naozaj milé, starosvetské, konzervatívne... až mám chuť vrátiť čas. Snažil som sa prísť na to, kde to točili. ŠPZ-ky boli považsko bystrické. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Režisér nechcel, aby mala Katka Zatovičová (Katka) rozpustené vlasy. Preto ich maskér nahrievacou kulmou upravoval tak dlho, až zostali spálené a zničené. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama