Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Desaťročná Katka cestuje z Bratislavy na prázdniny. Ide na dedinu ku svojej tete, ktorá ju ale nečaká, pretože ju náhle museli odviezť do nemocnice. Čo teraz? Domov sa vrátiť nemôže, pretože mamička odišla za oteckom do zahraničia. Katky sa ujíma suseda Juríčková, no jej deti ju prijímajú ako nevítaného hosťa. Nakoniec sa nasťahuje k ďalšiemu príbuznému, k ujovi Jožovi a okamžite plánuje, ako mu dá jeho staromládeneckú domácnosť do poriadku... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (29)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tu rozpisovať o tom , že tento seriál bol môj obľúbený, keď som bol dieťa. Veru nie, ani si ho nepamätám, prišiel som k nemu celkom náhodou kvôli doporučeniu. Ale hned si ma získal svojou milou, bezpochyby zaručenou vtipnosťou, kde sa vobec nesnažil o zábavnosť, ale príbeh to zariadil za neho. A aj herci a asi najviac Peter Debnár to tam neskutočne bavili a naozaj veľakrát som sa zasmial. Môže to byt pre niekoho povrchné, ale u mna prevláda spokojnosť nad faktom, že táto séria má čo ponúknuť a u mna to zabralo na sto percent. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Výborně udělaný seriál pro celou rodinu, příjemný, pohodový, vtipný a dobře zahraný. Z československých seriálů pro děti zřejmě nejlepší. Výborná je nejen představitelka hlavní role, ale i všichni ostatní dětští herci. Škoda, že Jiří Vala musel být nadabován do slovenštiny. Stejný osud však stihl všechny ostatní české herce, kteří si zde zahráli. Kostelkovi předabování dokonce prospělo. ()

Reklama

haffen 

všechny recenze uživatele

Ak celý ten seriál zhrniem. Dievča príde na dedinu, lebo rodičia odcestovali. Stará mama je v nemocnici, tak sa jej ujme jeden ufrflaný chlap. Ona mu pomôže, ale popri tom niečo dovrže. Vyhodí ju z domu a ide k nejakým deťom bývať. Udobria sa, niečo dovrže, vyhodí ju. Udobria sa, niečo dovrže, vyhodí ju... a sme na konci seriálu. Vo svojej dobe to muselo byť fajn, ale dnes ohromná zbytočnosť. 2 1/2*. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Fakt nechápu povýšené komentáře některých zdejších inženýrů, jako třeba MM.Ramoneho a Ej Hlemýždě, kteří se rozhodli zúčtovat s totalitou a obecnou zastaralostí díla prostřednictvím zrovna tohohle vcelku milého a v rámci věkové skupiny i vtipného seriálu pro děti. Mimochodem jako malej jsem Léto s Katkou nikdy neviděl, takže faktor nostalgie prakticky nula, přesto hodnotím kladně. 60% ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Pěkný dětský seriál s letní prázdninovou tématikou pro chvíle oddechu a pohody. Takové už se od listopadu 1989 netočí. Je tu plno vtipných a zajímavých postav. Především soběstačná a výřečná Katka, malý Janko a nebo dvojice svérázných pracantů (nevybavuji si jména postav, jednoho z nich hrál Debnár). Takovéto seriály jsou pohlazením na duši. Ještě štěstí, že jsme tu alespoň dvě desetiletí měli normalizaci, bylo to totiž jediné období našich dějin, kdy se točily kvalitní rodinné filmy a seriály. Leto s Katkou jsem poprvé viděl teprve nedávno, ale i bez nostalgie si zaslouží alespoň 3,5 *. A když vidím, jak to někteří podhodnocují už z principu, že seriál vznikl za socialismu, zaokrouhlím na pěkné 4 * a 75%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (1)

  • Režisér nechcel, aby mala Katka Zatovičová (Katka) rozpustené vlasy. Preto ich maskér nahrievacou kulmou upravoval tak dlho, až zostali spálené a zničené. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama