Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Největším kladem je title song - How Soon Is Now od Love Spit Love...zbytek je zábavný v první sérii a potom v první sérii po decentním přeobsazení:) Jde o klasický seriálek z rodu Buffy, Angel a spol. Akce tu není tolik jako u sousedů, ale i mystično je jaksi zvláštně populárně pojaté a mám dojem, že znalci fenoménu jménem wicca by se docela divili, kdyby se s tímhle dílkem setkali...anebo taky ne, nevyznám se, ale takhle to snad nefunguje, že ne? Uklidněte mě někdo:) ()

T2 

všechny recenze uživatele

__Charmed: 5.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $3,095,269 //počet predaných kusov 107,699║ __Charmed: 6.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $5,250,902 //počet predaných kusov 160,818 ║ __Charmed: 7.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $13,778,225 //počet predaných kusov ║ __Charmed: 8.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $7,604,047 //počet predaných kusov 245,371 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Docela hezké čarodějky v seriálu, který byl od začátku do konce obyčejný a bez jakéhokoliv kouzla, které by uchvátilo a potěšilo diváka. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jay Gruska: 1. Hot - Smash Mouth ,2. Danger Third Eye Blind ,3. Strict Machine Goldfrapp (Goldfrapp are Alison Goldfrapp and Will Gregory) ,4. Maybe Tomorrow Stereophonics ,5. Rinse Vanessa Carlton ,6. I Can't Take It Andy Stochansky ,7. Worn Me Down Rachael Yamagata;Malcolm Burn ,8. Do You Realize The Flaming Lips ,9. New Favorite Thing Balligomingo ,10. Rainbow In The Sky Ziggy Marley ,11. How Soon Is Now? Love Spit Love ()

monolog 

všechny recenze uživatele

ze začátku celkem zábava. později už to dostává stejnou nemoc, jako všechny ostatní seriály tohoto typu. příliš se tu intrikuje a zamotává do vlastního děje. příliš se tu kecá a mlátí a nic se neřeší (maně mě napadá třeba to stále protahované odhalení Colea jako Zdroj apod). něco se občas dá, ale většinou je to jen relaxační šit na nepřemýšlení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejdřív zničit démona, manžela zabít potom." Priority jsou důležité, ale pojďme na začátek. V 17. století byla životnost čarodějky 15 minut, ale v současnosti přežijí klidně asi tak milion dílů. Jedná se přitom o díly stále stejné, ale vítězství dobra, odhazování osob mácháním rukou ve vzduchu a pestrý šatník hrdinek mne dokázali udržet u obrazovek poměrně dlouhou dobu. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

O téhle hrůze radši ano nemluvit! Je vážně smutné, že naprosto příšerný kýč, jakým čarodějky jsou, si našel tolik obdivovatelů a fanoušků. Nechápu. Důkladně prostudovaný scénář Buffy se tu mísí s příšernými výkony hereček a vzniká mišmaš, na který se nevydržím dívat. Jako malý jsem to sledoval, ale hned, jakmile jsem si vytvořil vkus, jsem to zahodil. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Seriály sa ešte stále nestali mojou silnou stránkou, no nakoľko sa v telke čarodejnice objavujú dosť často, aj s mojou antitelevíznosťou som videl zopár častí. Neomrzelo, neurazilo, obzvlášť nezaujalo. Typ programu, ktorí si človek pozrie, keď je veľmi unavený a nemá nič hodnotné po ruke. A to sa našťastie často nestáva. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jako "teen" jsem tento seriál milovala a stále budu:) Phoebe, Piper, Prue a Paige. Nádherné ženy a geniálními schopnostmi obdařeny mocné čarodějky. Luxusní úvodní znělka ♫ How Soon is Now od Love Spit Love ♫. V každé epizodě úvodní záběry na San Francisco a jejich nádherný, skutečně existující barák:) Nejlepší jsou zhruba první tři série, poté začala již kvalita znatelně upadat, a už to zkrátka nebyly ty čarodějnické holky jako na začátku. Plus oceňuji skvělý dabing hlavních představitelek. Nejvíce jsem si oblíbila Kateřinu Lojdovou, při jejímž hlasu si doteď v každém filmu vybavím rozvernou, vtipnou a milou Phoebe. Výborné epizody, správně béčkoví démoni, mocná zaklínadla, Kniha Stínů, a jeden z největších démonů, s jakým se nejspíše setkaly. Samotný Zdroj. Čarodějky v sobě mísí humorné, hororové i dramatické prvky, a pro mě tato kombinace excelentně funguje. Jako výstavní kousky si opatruji několik epizod na VHS:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tož, len sa čudujem, ako to mohli vydržať natáčať osem rokov a ostatné perspektívne seriály končia svoje púte niekde v polovici. 15%. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kašlu na hodnocení každé epizody. Tenhle seriál jsem měla kdysi moc ráda a také dnes si ho s oblibou najdu. Mé oko už sice navyklo trochu jiným trikovým efektům, pravda, ale i přesto se ráda vracím do moci tří. Tehdy sympatický seroš pro mladé neztrácí své kouzlo. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál využívající popularity čarodějnictví a Wicca. Po počátečním celkem normálním boji tří sester reprezentujících bílou magii se zlými démony, zejména od 4. série rezignuje na veškerá stanovená pravidla a logiku a postupně mutuje téměř v komedii a v soutěž o to, který démon bude víc cool, komu se podaří vícekrát zemřít a kdo bude více sexy. Už osmá série a dvojí přeobsazení však svědčí o tom, že i tak si své fanoušky umí najít. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je vyloženě pro naivní diváky, nejlépe bude fungovat asi jako pohádka pro děti. Především pokud si uvědomíte, že by stačilo, aby se všichni démoni z Podsvětí domluvili, že zaútočí společně - a bylo by po "mocných" Čarodějkách. To tvůrce nějak nedomysleli, že? Ale takových hloupostí by se našlo v každém díle spoustu. Musím ale Charmed nechat to, že minimálně od čtvrté série s nástupem Paige je to celkem zábavné. Ty trapné chvíle to ale potápí dolů (například mluva světlonošů..). První dvě série? Průser. Ale tuším, že s vypnutým mozkem se u toho dá odreagovat i v dospělosti. A mimochodem, postava Colea Turnera to zvedá o level výš :)) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch posledních klasických seriálů 90. let. Ale není příliš konzistentní, na celkovém příběhu se podepsalo příliš mnoho recastů a každá série funguje vyloženě solitérně. Původně ty sestry byly tři - Shannen Doherty, Holly Marie Combs a Alyssa Milano. Po té byla Doherty nahrazena Rose McGowan a přišla ještě Kaley Cuoco. Z mužského ansámblu býval nejvíce sexy Julian McMahon, krátce před tím, než přešel do vlastního seriálu Nip/Tuck. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Po odchodu Shannen Dohertyové a její nahrazení Rose McGowanovou se seriál začína o něco zhoršovat, ale ještě stále má svojí úroveň, až do IV. série 22. dílu. Ale od tohoto okamžiku každý další díl scénáře seriálu, je ostudně úpadkový a katastroficky se zkazil do trapného, kýčovitého, nehumorného nesmyslu. Což je obrovská škoda. Jinak by byl seriál dost kvalitní. ()

Reklama

Reklama