Reklama

Reklama

Čarodějky

(seriál)
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Komedie
USA, (1998–2006), 124 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Hrají:

Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Rose McGowan, Shannen Doherty, Brian Krause, Julian McMahon, Dorian Gregory, Kaley Cuoco, Ted King, Rebecca Balding (více)
(další profese)

Série(8) / Epizody(178)

Obsahy(1)

Tři spolubydlící sestry zavede spiritistická tabulka do podkroví, kde objeví starou rodinnou knihu kouzel. Když jedno přečtou, probudí tím dosud uspané čarodějnické schopnosti každé z nich: Prue ovládá telekinezi, Piper dokáže zastavit čas a Phoebe mívá jasnovidecké předtuchy. Díky nim mohou naplňovat svůj osud a chránit nevinné před silami zla... (TV Nova)

(více)

Recenze (458)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ráda bys byla obdařena mažickými schopnostmi? Chtěla bys létat na prcačky se Satanem na Petrovo šutráky, ale díky pozdnímu datu vyvrhnutí nemáš ještě šanci získat papíry na koště? Nevadí. Pusť si tento blábol a ber to jako přípravku. Nuda to je neskutečná, ale možná tě některá z vnadnějších herek přivede k lizu. Vždyť ta beďaratá Alenka z céčka pořád tak divně kouká.....Jsi-li chlapec a konzument tvajlajtu, pak neváhej vůbec. Je to tam samý homoupír, to si strhneš předkožku. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Televízna klasika, kde z tých bosoriek stála za to len Alyssa Milano. Dnes už pomerne chvalabohu zabudnutá herečka, ktorá sa prezentuje len feminizmom, a to až takým, že na Medzinárodný deň žien 2019 napísala: "Som trans. Som farebný človek. Som prisťahovalec. Som lesba. Som gay. Som invalid." OK, zabudla ešte na jedno: "Som duševne chorá." Inak vo svojej dobe televízny hit, dalo sa to v nedeľu pred obedom pozerať. Lepšie ako politické debaty zlodejov. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý som miloval a pravidelne sledoval. Už len pre herečku Holly Marie Combs to stálo za to. Výborne sa ukázala aj Alyssa Milano a tiež Julian McMahon, Drew Fuller či Brian Krause. Vždy som sa tešil na nové príbehy, na nové rozplietanie vzťahov. Veľmi ma zamrzel rozchod najmä Phoebe a Colea, keď Julian prijal ponuku na iný seriál NIP/TUCK, čo ma veľmi mrzelo a podľa mňa urobil chybu. Pod taktovkou Alyssy, Juliana, Briana, Holly či Drewa a nakoniec aj svetlému prekvapeniu Kaley Cuoco, by sa tento seriál stal legendárnym. No nanešťastie sa zaradí do histórie ako perfektná vec, ktorá však stratila svoje čaro, niekedy asi aj dej aj scenár. Ku koncu sa mi to už nepáčilo, ale ani začiatok a stred neboli niekedy svetoborné, lebo každý diel sa často podobal ako vajce vajcu, len pribudol nový démon, či zloduch a bola menšia zápletka. Ale za svojich obľúbencov a ich skvelé stvárnenie postáv si tento seriál zaslúži 60%. A na rozdiel od väčšiny som rád, že trval toľko rokov takisto ako pri Dva a pol chlapa. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch posledních klasických seriálů 90. let. Ale není příliš konzistentní, na celkovém příběhu se podepsalo příliš mnoho recastů a každá série funguje vyloženě solitérně. Původně ty sestry byly tři - Shannen Doherty, Holly Marie Combs a Alyssa Milano. Po té byla Doherty nahrazena Rose McGowan a přišla ještě Kaley Cuoco. Z mužského ansámblu býval nejvíce sexy Julian McMahon, krátce před tím, než přešel do vlastního seriálu Nip/Tuck. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Trapná blbost, která se na rozdíl od "Sabriny" tváří strašně vážně a to jí ubírá. Chtělo by to trochu víc nadhledu! Navíc to skoro připomíná strážce vesmíru, protože tak jako oni i čarodějky vyřeší většinu problému jednou pitomou formulí "Síly tří"... PS: Tento komentář může mít nadpřirozené následky!!! ()

Galerie (1 145)

Zajímavosti (75)

  • Na DVD k 8. sérii se ve znělce nevyskytuje úvodní píseň „How Soon Is Now?“ od Love Spit Love. Ještě před vydáním DVD vypršela práva k této písni a už nešla obnovit. (ČSFD)
  • Rebecca Balding, která hrála od 4. série postavu Elise Rothman, nadřízenou Phoebe (Alyssa Milano) v novinách „The Bay Mirror“, si zahrála již 7. epizodě 1. série tetu Jackie. (Lolita)

Reklama

Reklama