• POMO

Tak bezcitné, sprosté a nemožné, až nemôžem uveriť, kto všetko za tým stojí. Evidetne to bol zámer (čo mi akosi nedáva zmysel).(21.4.2003)

Viděno na VHS. Lehce nadprůměrná záležitost, která vcelku potěší. Především kvůli hereckému obsazení.(13.12.2008)

Rozpočet $60miliónovTržby USA $6,291,602Tržby Celosvetovo $14,145,677(31.8.2008)

rozpočet : $60 million tržby celosvetovo : $14,145,677(10.1.2007)

• Oskar

Atraktivní obsazení, věhlas režiséra, spojení sci-fi a komedie... no nekupte to. Ale pak si budete říkat jenom "Sakra, zase jsme naletěli...!" 20 %(19.7.2004)

• ScreamJay

....a tak dobře to začalo, opradu začátek nad očekávání. Jak po stránce efektové, nápadové tak i po té u komedií nezanedbatelné humorné. Instalace penisu, jenž nebyl mimozemšťanům dopřán, jeho následné bručení před oním rituálem a nebo dokonce posílání údržbářů aby jej seřídili, to všechno je celkem vtipné. Jenže tak po prvních 20 minut. Pak ovšem příběh a jeho vtipnost odumírá stejně, jako chuť na onen akt s přibývajícím věkem. Na konci si sice děj zobne viagru a ještě trochu pookřeje, ale na vtipnosti už příliš nepřidá. Ben Kingsley v roli vůdce mimozemšťanů exceluje akorát splachováním sama sebe na letadlových záchodcích, John Goodman spíše jen přehrává nežli nějak víc hraje a samotný Garry Shadling více a více připomíná křížalu. Ta sice má chuť jablka, ze kterého je, ale okorává víc a víc jako celý děj. Takže této zprvu zábavně origánální, posléze mírně uvadající a ke konci už spíše uhnivající komedii dávám dvě hvězdičky. Ale pokud vám těch dvacet minut pro pobavení stačí, nechť račte zřít.(29.6.2004)

Tak trochu plytké a nevyužité. Od Mikea Nicholse bych zkrátka čekal něco víc. Navíc Garry Shandling mi přišel dosti nesympatický.(8.12.2011)

• Slarque

Obsazení vypadalo docela lákavě. Ale scénář byl mizerný, režisér tomu taky moc nepomohl a křečovitý výkon Garryho Shandlinga v hlavní roli to celé korunoval.(1.7.2004)

• YURAyura

3/5 - Ma to docela napad a misty i spad - par usmevnych momentu by se tam naslo - ale ocekavani nebylo naplneno. Skoda, potencial zustal nevyuzity, ale ve srovani s koninama, co ted valcuji kina si rikam...(21.9.2006)

Sice ne moc vtipná, ale o to víc divná scí-fi komedie, která mě zaujala především svým zpracování a přenádhernou hudbou Cartera Burwella.(5.11.2002)

• Musak

Tenhle film dokonale představuje nudu a a nudu....nejen ze dej je dementni, ale za celou dobu sem se ani jednou nepousmál...vlastne jednou jo, a to kdyz si pri svatbe pustili zvuk z magnetaku...(11.1.2005)

• dopita

Hodně blbej film s nesympatickým hlavním hrdinou. Že někdy Mike Nichols natočí takovouhle kravinu, to bych teda nikdy neřek!!(14.11.2008)

• catt

Těch pár vtipných scén za lepší hodnocení nestojí. Ale úplně ztracený čas to není...(25.8.2003)

• KillerZeli

Rikal jsem si ze na to ze je z jine planety bude ve filmu mnoho narazek a nic - oni to brali vazne . . .(14.7.2004)

• DANAT

Nemecky nazov: Good Vibrations - Sex vom andern Stern(3.4.2010)

Ostatní užívatelia si tento film asi pozerali v sprievode rodičov lebo inak si neviem vysvetliť také nízke hodnotenie. No teraz k môjmu názoru - scenáristi, režisér a Garry Shandling tu vycucali potenciál sci-fi komédie do sucha PLUS zanietený "detektív" Goodman na stope mimozemštana. Netreba sa veľmi rozpisovať, treba len mrknúť na torrenty, stiahnuť titulky a pozrieť si to.(11.7.2009)