Reklama

Reklama

Julie Lescautová

(seriál)
  • Česko Julie Lescaut (více)
Francie, (1992–2014), 151 h 30 min (Minutáž: 90 min)

Tvůrci:

Alexis Lecaye

Předloha:

Alexis Lecaye (kniha)

Scénář:

Alexis Lecaye, Alexis Lecaye (původní scénář), Charlotte Oubitza (více)

Hrají:

Véronique Genest, Jennifer Lauret, Mouss Diouf, Walter Kreye, Joséphine Serre, Mariele Millowitsch, Renaud Marx, Hans-Martin Stier, Claire Borotra (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(101)

Obsahy(1)

Julii je pětatřicet, má dvě dcery a právě se rozvedla, neboť její manžel odmítl dál snášet nelehké soužití s policistkou. Přeložení je pro ni velice potřebná životní změna, jmenovací dekret policejní komisařky v typickém francouzském maloměstě Meaux tedy vítá. Mnohem méně se tam však líbí jejím dcerám. Dosud se nevyrovnaly s otcovým odchodem a nové prostředí je ničím nezaujalo. Julii čeká čtyřiadvacet uniformovaných a devět civilních podřízených, s nimiž má v Meaux udržovat pořádek a prosazovat spravedlnost. Ne vždy se to daří – na velkou chybu jednoho ze strážníků narazí komisařka hned po příjezdu. Naštěstí je tu celá řada kolegů, kteří velitelku nejen podporují, ale i obdivují a dávají najevo, že by byli občas ochotni i nosit ji na rukou. Julie se tedy může ponořit do svého prvního případu, únosu dětí přistěhovalců, a začít při tom odhalovat dávná i současná tajemství svého nového působiště… (TV Prima)

(více)

Diskuze

xrubesd

xrubesd (hodnocení, recenze)

Tento seriál mám celkem rád, ale dávat ho v sobotu v hlavní vysílací čas? To Prima podle mě nevychytala... Kdyby radši dávali nějaké pořádné filmy :)

DanušeGr.

DanušeGr. (hodnocení, recenze)

Příjemný seriál, s dobrým hereckým obsazením. Je zde zobrazen  život  francouských četníků, potýkající se se stejnými problémy jaké mají čeští policajti. I zde se ukazuje mnohdy  nejednost francouzského soudnictví s francouzskými komisaři a četníky. Je to ve všech zemích, jak je vidět, stejné. Jen dabing by mohl být trochu lepší.

Zelenáč

Zelenáč (hodnocení, recenze)

kdyby jí aspoň hrála jiná herečka, ale z neznámého důvodu hlavní herečku (V.Genest) nenávidím...

Alt.64

Alt.64 (hodnocení, recenze)

Při jménu Enguma taky cupuju čepici :-D Ale zjistil jsem, že se při tomhle seriálu dá slušně vystřízlivět. (Ne jen neúměrnou délkou).

m4jkl_SKS

m4jkl_SKS (hodnocení, recenze)

Humus, nejvíc mě vytáčí hlas Julie v českém dabingu a jméno Enguma.. :(

Ony

Ony (hodnocení, recenze)

pravo: Nezjistila, zapomněla jsem na to jak na smrt. Děkuji moc.

pravo

pravo (hodnocení, recenze)

Ony : asi si si to uz zistila ale informacia pre ostatnych Joyce Buñuel je nevestou Luisa Buñuela, to znamena ze je zenou jeho syna.

Ony

Ony (hodnocení, recenze)

Promiňte, že s tím obtěžuju ve více diskusích, ale docela by mě to zajímalo. Je režisérka Joyce Buñuel v nějakém příbuzenském vztahu k Luisovi Buñuelovi?

Reklama

Reklama