Reklama

Reklama

Krajní meze - Série 1 (1995) (série)


Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)

(epizoda)
  • Kanada If These Walls Could Talk (více)

Obsahy(1)

Mladík Derek zmizí. Proto si jeho matka Lynda najme vědce Leviho, který je prý odborník na nadpřirozené jevy. Společně s Lyndou navštíví Levi onen dům, kde byl Derek viděn naposledy. Lynda stále slyší hlas Dereka, ale Levi si myslí, že v domě nic strašidelného není. Společně zjistí, že dům není postaven z obvyklých stavebních materiálů. (Varan)

(více)

Recenze (2)

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aaaa, tak zde se můj oblíbenec Manny Coto rozcvičoval před Odyseou 5. Škoda, že se duchařský námět zvrhnul ve scifoid. Ale to se dalo vzhledem k celkové koncepci tohoto tv s. čekati.;-) Jako film, by to mohlo být zajímavé. Přítomnost por. Barclayho z TNG, co má fóbii z transportérů a návyk na holopalubu, nepřekvapila. Za to mlaďoulinký GL, nebo pozdější Deadpool Ryan Reynolds, ano.;-) ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě není zaprášenost a retro look Krajních mezí tolik na škodu. Jednu z rolí zde totiž zastává staré ošuntělé sídlo, v kterém byli naposledy viděni mladík a jeho děvče. Matka mladíka však odmítá verzi policie, že by spolu utekli a trvá na tom, že ho v domě slyší a že volá o pomoc. Osloví vědce a skeptika - popírače paranormálních jevů - aby ji pomohl záhadu vyřešit. Z duchařiny se později vyloupne spíše "vědecký" problém, který se dá vyřešit jedině velkou dávkou alkoholu. Což se také stane a všichni jsou happy. Mile naivní až blbý díl. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama