Reklama

Reklama

Denis Leary: No Cure for Cancer

(TV film)
všechny plakáty

Recenze (5)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Pekelně sarkastický Denis Leary. Občas to ze sebe tlačí až moc přehněně, ale co. Parádní písnička na začátku vás hned dostane do správné nálady. Pak už se jen stačí soustředit, protože výstup zahrnuje mnoho amerických reálií, některé víc jak deset let starých (těžké hlavně u osobností) a ještě k tomu rychle vyplivnuté. V mnoha věcech se Leary trefil, jako drogy, celebrity, rehabilitace. V některých to podle mě přehání, jako třeba kouření, válka. Když se ale od tohohle odprostíte, tak se bavíte víc než dobře. -"Don't eat the tuna fish. .. What? .. Don't eat the tuna fish. .. Why? .. Dophins are getting stuck into the nets. .. What about tuna fish? .. Well, fuck them. They taste gut, you know." ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

Rakovinu nevyléčíš! Čet jsem knihu a ta byla fakt pecková. Teď jsem si sehnal Denisovo vystoupení z roku 1992, sjel ho bez titulků (protože ty existujou očividně jenom v rumunštině!) a musim říct, že ten člověk mě vážně baví. Má sice svéráznej styl (klídek a najednou tonádo a zase zpátky), za hodinu se zpotí jak basketbalista na tréninku, někdy to lehce přehání s gestama a už jsem čet že ty vtipy někomu sebral, ale i tak jsem si tu hodinu vychutnal. Za 60 minut probere cigarety, alkohol, drogy, maso, pláč chlapů, svojí rodinu a zdravej život. Dávám tomu 80% a to jenom proto, že jse určitě nepochytil všechno, protože ten člověk dost drmolí. "Když přestaneš kouřit, prodloužíš si život o 10 let! - Jo, tu dobu života, kdy budeš na vozejku s plenama pro dospělý a nebudeš vědět kdo pořádně jsi! Já radši chcípnu předtim, než abych si tuhle etapu musel vyzkoušet!". ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Denise Learyho mám v televizních rozhovorech rád, proto jsem byl velmi šokován, když jsem shlédl jeho zřejmě nejslavnější komediální vystoupení, ve kterém mi jeho póza nesympatického a uřvaného hajzla přišla značně přehrocená a nevtipná, neboť díky absenci kvalitního humoru působí hrozně samoúčelně a velmi mě iritovala. Název No Cure for Cancer je celkem přesný, neboť tento standup nedokáže vyléčit ani špatnou náladu a nudu, tak jak by potom mohl mít ještě zázračnější účinky. ()

Carnosaurus 

všechny recenze uživatele

"Life sucks, get a fucking helmet, alright?!!!" Nestárnoucí klasika a jeden nejnasranější, nejšílenější a nejzábavnější komik ve vrcholné formě. ()

Reklama

Reklama