Reklama

Reklama

Akce

(seriál)
  • USA Action
všechny plakáty
USA, 1999, 13x30 min

Tvůrci:

Chris Thompson

Kamera:

Herbert Davis

Hrají:

Jay Mohr, Illeana Douglas, Buddy Hackett, R. Lee Ermey, Cindy Ambuehl, Lee Arenberg, Maya Rudolph, Sara Paxton, Tony Hawk, Erin Daniels, Will Dotter (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Akce je skutečnou satirou o plusech a mínusech zábavního průmyslu, a Hollywoodu jako takového. Nabízí pravdivé a důmyslně vtipné a zábavné nahlédnutí do světa peněz, slávy a lží. V hlavní roli vystupuje Jay Mohr (Jerry Maguire), který ztvárnil Petera Dragona, egoistického hollywoodského renomovaného producenta, jenž má na svém kontě řadu obrovských kasovních trháků a vyznačuje se značně odporným chováním. Když jste na vrcholu už příliš dlouho, čeká vás nevyhnutelně cesta dolů. Právě to se přihodilo nepříjemnému, domýšlivému, podrazáckému, licoměrnému, úzkoprsému a prospěchářskému producentovi Peteru Dragonovi (Jay Mohr – který hrál ve filmu Jerry Maguire). Býval veleúspěšným producentem, který měl na svém kontě řadu kasovních trháků, a byl zvyklý na to, že se hvězdný Hollywood točí kolem něj. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Trochu nadčasové kopnutí do zkažených Hollywoodských poměrů - dokážu si konspiračně představit, proč byl seriál hned po první sérii zrušen. Ale dnes je k vidění zdarma třeba na youtube a je spíše jenom prošlou zajímavostí ve filmografii zúčastněných. Možná tvůrce Chris Thompson předběhl dobu, protože podobně tvrdou satirou namířenou na známou továrnu na sny se prosadil až Vincentův svět o skoro pět let později (či neúspěšné, ale o to lepší Studio 60). Jay Mohr válí a zaslouženě patří mezi vybranou smetánku amerických komiků (což mohu potvrdit po absolvování jeho živé stan-up show). Právě ve srovnání s výše uvedenými dvěmi show nemá Akce dostatečné moderní tempo a vedle Mohra žádný charakter není k "zamilování". Přesto doporučuji. 65 % ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Prakticky neznámý, ale výborný seriál o filmovém průmyslu. Hláškující Jay Mohr a polonahá Illeana Douglas jsou perfektní. Plus halda hostujících hvězd hrající štěky. ()

Reklama

Reklama